desp Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Merhaba Arkadaşlar 1.6 Ns Serverımız Açılmıştır. ip: 212.146.148.34 CSFaction.com[signature][hline]Counter-Strike Bilgi Platformu [Bu mesaj desp tarafından 31 Aralık 2005 09:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 selamlar başarılar diliyorum teşekkürler[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 desp ben giriyorum sürekli sunucunuza lakin loss oluyor ara sıra... birde şu hilecilere dikkat etsek.[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desp Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Sunucu hala acık ama Sponsorluk ıptal edıldıgı ıcın onlara bırakldı server bu yuzden dolayı ozur dılerız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar