dunno Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 gördun mu... soyledim ben sana. nasıl da bir bir cıkıyor iste. ben soyluyorum sen yasıyorsun. daha dündü. soyledim sana bak kızım gitmelisin burdan yaramaz sana bu hava. git bu dünyadan da.. istersen marsta yaşa. dedim. dedim ki... pis nefesli kokular var seni opecek ama sevgiden diil icini emmek icin kanını diil ama kalbini... ruhunu emmek icin ıslatıcak dudaklarını. ben soyluyorum sen yasıyorsun. dedim! dedim ben sana. dedim "kzım bakma arkana" dusundukce sen tekrar tekrar... ustune büyüyecek hayaller... yüriycek üstüne seni ezicek... ve ben dedim sen yasıyorsun yine. hayalinde yaşadıgın ask ölemez ki... yaşamamış cunku o zaten. ben soylerim sen dinlersin... ben soylerim sen dinlemezsin beni... kendin yaşayacaksin illa. "acı cekmek" "gereksiz" dedim sana. sen? denedin! "neden " dedin "neden?" iyi yaptın aptal sürünsün simdi bu acınası beden beni mi yendin sanıyorsun aptal ben sendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 okuyun ama bari? =s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EndlessLove Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 sübeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elemires Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ya açıkcası böyle yazılarda anlamları okuyucunun kendisinin bulmasını sağlamak gerekiyor bence.Sen,zannedersem yaşadığın bir olayı bir bir dökmüşün satılara yer yer uyaklı olarak.Aslında güzel fakat okuyucuya kendi anlamını çıkarmasını sağlamıyor (en azından ben çıkaramadım).Üstünde biraz daha çalış bence,aşk mektubu tarzı olmasın yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar