Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legendry mount

sonallsun

Öne çıkan mesajlar

dis le onu konusuodum gecen

sımdı orda dırek hoperlor kapıycamda 2 veya fazla bocek ustume cullanırsa dırek /afk dooru tuvalete fecı tıksınıyorum mıgdem bulanıyor bocekelrden hadı orumceklere spdıer man vasıtasıyla alsıtıkta artık koca koca boceklerı yenı fıkır dıe koymak ayıp oluyor

ıcınde bocek olan hıcbır quest ı yapmıyorm dırek declıne zorunlu olanalrıda gırıyorum dakıakda bır kasına kasına yapıyorumda cok ıgrenc bısey ya

gecen sılıthus a gırdım aynen gerı cıktım o derece ıgrenıyorum bocuklerden

dunyada malzeme ve hayalgucu kalamdı sankı bula bula bocek buldular[signature][hline]Roy Mustang, fi tarihinde demiş ki:
On the dawn that i become fuhrer, ill make all women in the military wear miniskirts!

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

said:
akinci, 02 Ocak 2006 10:14 tarihinde demiş ki:
Benim bildigim bu mount sadece Ahn'Qiraj da kullanilabilecek.

hayır o başka oo thrash moblardan dusuyo baya yuksek drop rate'i var[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

oeh çok ilginç guzel ama :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pearl, 01 Ocak 2006 21:38 tarihinde demiş ki:
Rezalet ötesi 1 mount bunu alıcağıma repu kasarım kendi mountumu beyenmiyosam daha güzel 1 mount alırım ama bunu bedavadan verseler binmem destroy ederim :P

Lol...nerf mount[signature][hline]Ashes to ashes, dust to the dust...
Hope is denial of reality...
Sosyal ağlarda paylaş

umarım space e basınca üzerine yapışacak gibi bacaklarını kaldırıyor yada tıslıyordur muahhahhahahha bunu alıp ogrimarda tıslatacaksın:P kurbağaya bile binerim valla mount olsunda:P soulbound olmasa abi bi tur versene olayları olurdu auhahuhhuahhuah[signature][hline]Daggerimi ye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...