ummagumma Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 200 milyon kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bi resim koysan biraz bilgi versen ozellikleri hakkında fln çok daha çabuk olur işlemin benden tavsiye.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ummagumma Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 anlatılmaz yaşanır :) içinde üzerine çalmaya ritm uydurabileceğiniz drum machine, üzerinde volüm, wah vesaire kontrol etmenizi sağlayacak pedalı dahi var. 500 dolarıma kıyıp pod xt aldım, bu aleti de emekliye ayırdım. yanında cillop gibin adaptörünü de teslim ediyorum efenim. acil sahne kiti gibidir ayrıca kendisi, her bir yere sığar acil durumda yarı yolda bırakmaz. en güzel tarafı, bu fiyata sadece pedal olmayıp preamp şeysini de ihtiva eden, buna mütevellit ampli olmayan yerlerde doğrudan sisteme girmenize de olanak sağlayan bu güzel alete bir çırpıda sahip olabilecek olmanız. resim : http://www.soursummitz.org/s_ilan/i/p/m/3663.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 şimdi çok dah guzel olmus işte :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Zoom'u görünce hemen sorunlu modem diye atladım :) Peki bu aleti kullanmak için yanında başka nelere ihtiyaç vardır bunuda söyleyinde bilgilenelim :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar