cenx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 acc1: emerald dreamda epic mountlu full mavi (alınabilecek son mavi itemler epic kısmet olmadı :P) 60 rogue acc:2 yine aynı serverda 60 druid epic mountsuz ancak 700 gp gibi bi para var. oda epicsiz full mavi (yine mavilerde son nokta hep :D ) ama darkmoon ticket için thick armor biriktirilmiş (yarısından fazlası birikmiş). ikisinide 100 ytl den satıyoruz. ilgilenenlerin tekliflerini buradan bildirmesini rica ediyorum...[signature][hline]Yerde Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 rogue alchemy/herbalist 300 druıd leatherworking/skining 300[signature][hline]Yerde Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hocam arkadas ilgilenioda acaba rogue un ırkı filan ne ?? ve para biraz daha asaği çekilebilir mi??[signature][hline]Darksarrow lvl53 NE hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ikiside night elf. fiyatı 90 a indirdik madem talep yok :D[signature][hline]Yerde Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 [Bu mesaj berkeotken tarafından 29 Aralık 2005 08:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Selamlar Acc lar satildimi ? bi de hangi serverda bunlar ? Saygilar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 abi tınsın yanı kusura bakma hem pm hemde bu konudan atıoz bi cvp lutfen satıldıysa yada vazcaydıysan bılelım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Accountlar yukarıda yazıldığı gibi Emerald Eu Serverlerinde. Arkadaş giremiyor olabilir bu gayet normal. Sabredin illaki girer.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 acc le forumun ne alakası var anlamadım? adam oyuna gıremez tmm da foruma nie gıremıcek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Tamamda adam seyhattedir, adslsi-kablosu kesilmiştir. Artık paticiğe ilgi duymuyordur. Yani adamın kendi cinsel tercihi.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Dragonfire, 02 Ocak 2006 15:59 tarihinde demiş ki: Tamamda adam seyhattedir, adslsi-kablosu kesilmiştir. Artık paticiğe ilgi duymuyordur. Yani adamın kendi cinsel tercihi. lol yukarda baska yazdında ondan dedım yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker23 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 pm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Dragonfire, 02 Ocak 2006 15:59 tarihinde demiş ki: Tamamda adam seyhattedir, adslsi-kablosu kesilmiştir. Artık paticiğe ilgi duymuyordur. Yani adamın kendi cinsel tercihi. lol! ben yokken arkamı kolladığın için teşekkürler. evet şimdi arkadaşlar rogue a 120 verilde druide de 90 verildi mesaj attım tamam derlerse veriyorum ikisinide. ist-avrupadayım bu arada[signature][hline]Yerde Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Rica ederim :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar