burninglife Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 günde 11 ders mi..abi sen yaşama bence[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bence Sj ye git. Benim 2 tane arkadaşım oraya gidiyo ve çok memnunlar gerçi derslerde sırf fransıza konuşuluyo öğretmenlere hocam yerine Mösyö madam Falan diyosun Ama güzel.. Ayrıca eskrim dersleri bile var özel..[signature][hline]www.antipopvideos.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 irenç bir okul uzak durun durabildiginiz kadar. en basarili ogrenciler bile nefret eder okulundan mudurlerinden. tek iyi sey bizim icin ortam dostlar orda yasadiklarimiz vs. bir dersten gecmen senden cok hocana baglidir. hatta her yil hocalarima bakarak hangi dersten kalacagimi gececegimi kolaylikla soyleyebilirim. 48 ortalamayi sozluyle 44 e dusuren hocalar vardir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 48 ortalamayi sözlüyle 44'e düşürmesi yönetmeliğe aykiri.. sınav kagidindan kirpar eder, 44 verir ama sınav ortalaman 48 ise seni birakamaz.. orada hakkını aramamış kim kaldiysa öyle. ben direk olay yapardım. müdüre gider, tutmazsa meb'e bile giderdim hiç üşenmeden. edit: kaldi ki yaptim da aslinda, lise 2'de ortalamam 55 geliyordu. ( saf hoca, son sınavda 51 vermişti, hocam 2 puan verin 53 yapın başka birşey istemiyorum demiştim.. hoca da beni sevmez de, verdi 2 puan.. nolcak diye, ortalama 55 i tuttu :p) son hafta notları vermek üzereyken sınıfa notları okudu not defterinden, bana 2 verdigini söyledi. direk gittim yanina, nasil olur hede hede.. topladı böldü yaptı birşeyler. evet, 165'miş notların toplamı. peki dedi, 3 yaptı. ha karneye 2 gelseydi hoca söylemeseydi.. yine dağıtırdım ortaligi. [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 10:07 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 sjde okumak gerçekten zordur.. başarılı olmak zordur.. ama geçirdiğin her anı daha sonradan büyük ihtimalle özlersin. çok zorlanırsın ama insanlardan çok keyif alırsın.. kendisinden çok şey öğrenebileceğin hocaların olur... ama fransızların her türlü mantıksızlığına ve anlaşılamazlığına katlanman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 komşu okul :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ben saint michel'i bitirdim mesela ama her zaman en iyi fransız koleji joseph olarak geçerdi güzel bi okuldur oldukca ıyı bır egıtımı wardır ama alman ve avusturya lıselerı cok daha guseldır ımkanı warsa oraları tercıh etsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar