Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Saint Joseph Lisesi

Lethious

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
irenç bir okul uzak durun durabildiginiz kadar.

en basarili ogrenciler bile nefret eder okulundan mudurlerinden.

tek iyi sey bizim icin ortam dostlar orda yasadiklarimiz vs.

bir dersten gecmen senden cok hocana baglidir.
hatta her yil hocalarima bakarak hangi dersten kalacagimi gececegimi kolaylikla soyleyebilirim.

48 ortalamayi sozluyle 44 e dusuren hocalar vardir mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

48 ortalamayi sözlüyle 44'e düşürmesi yönetmeliğe aykiri.. sınav kagidindan kirpar eder, 44 verir ama sınav ortalaman 48 ise seni birakamaz.. orada hakkını aramamış kim kaldiysa öyle. ben direk olay yapardım. müdüre gider, tutmazsa meb'e bile giderdim hiç üşenmeden.

edit: kaldi ki yaptim da aslinda, lise 2'de ortalamam 55 geliyordu. ( saf hoca, son sınavda 51 vermişti, hocam 2 puan verin 53 yapın başka birşey istemiyorum demiştim.. hoca da beni sevmez de, verdi 2 puan.. nolcak diye, ortalama 55 i tuttu :p)

son hafta notları vermek üzereyken sınıfa notları okudu not defterinden, bana 2 verdigini söyledi. direk gittim yanina, nasil olur hede hede.. topladı böldü yaptı birşeyler. evet, 165'miş notların toplamı. peki dedi, 3 yaptı. ha karneye 2 gelseydi hoca söylemeseydi.. yine dağıtırdım ortaligi.

[ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 10:07 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sjde okumak gerçekten zordur.. başarılı olmak zordur.. ama geçirdiğin her anı daha sonradan büyük ihtimalle özlersin. çok zorlanırsın ama insanlardan çok keyif alırsın.. kendisinden çok şey öğrenebileceğin hocaların olur... ama fransızların her türlü mantıksızlığına ve anlaşılamazlığına katlanman gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...