RaZ0r Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Selam arkadaşlar, bu yazacağım döküman ilk dökümanın devamıdır. Bu dökümanında sticky yapılmasını rica ediyorum. PWS Kurulumu; İlk önce Windows 98 CD'sini takıyoruz. CD'nin içindeki add-onspws klasörüne giriyoruz kur.exe ile PWS Kurulumu başlatıyoruz. Yönergeleri izleyip PWS'yi kuruyoruz. Bizden restart istiyor atıyoruz. Ve başlangıçta pws başlıyor. System Tray'de PWS ikonunu görebilirsiniz. Eğer başlamışsa: C:WindowsSysteminetsvrpws.exe yi calistiriyoruz (yanlis olabilir) Başlat seçeneği ile PWS'yi baslatiyoruz. Http://127.0.0.1 ile Sunucumuza bağlanabiliriz. Yaptığımız ASP dosyalarını C:Inetpubwwwroot klasörüne atıyoruz... + Raz0rdan Notlar + - Eğer PWS Kurulumu CD'de yoksa Win98 SE CD'sinde bulabilirsiniz. - Genellikle orjinal CD'lerde PWS olur. - Ben hiç bir zaman PWS Kullanmanızı önermem. - Sadece lokal çalışacaksanız PWS kurabilirsiniz. - PWS şuan bilindik bir sürü bug var. - Bunlardan en etkili ve tehlikeli olanı ise paylaşım bugudur. - IP Adresiniz bilindiği sürece eğer PWS kurulu ise makinanızdan dosya indirilebilir. Yorum ve sorularınızı bekliyorum. Yararlanılması dileğiyle, Raz0r [Bu mesaj RaZ0r tarafından 25 August 2003 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj RaZ0r tarafından 25 August 2003 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar