Reumer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bu 3 yere gidicem haftaya bi 10 gunluk ama nedir ne diildir cok bilmem bi arastiray dedm ilk once singapura elektronik cenneti falan diyolar cok ucuz diyolarda aklım almıo..ne kadar ucuz olabilirki?yani ozellikle neler ucuzdur yada gezilcek onemli yerleri varmidir[signature][hline]Mervune
NaNcY Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Reumer, 01 Ocak 2006 21:29 tarihinde demiş ki: Bu 3 yere gidicem haftaya bi 10 gunluk ama nedir ne diildir cok bilmem bi arastiray dedm ilk once singapura elektronik cenneti falan diyolar cok ucuz diyolarda aklım almıo..ne kadar ucuz olabilirki?yani ozellikle neler ucuzdur yada gezilcek onemli yerleri varmidir Elektronik cok ucuz gercekten de ama cok dolandiricilar var..Herseyde ama herseyde pazarlik yap derim..4000 bahttan 50 bahtta dustuklerini gordum..Turist oldugunu anlayinca direk kaziklamaya calisiyolar..Taylandda Tuk-tuk diye de bi araclari var ben uzak durmani tavsiye ederim. Ucuz ama genelde anlasmali olduklari kucuk magzalara fln goturuyolar..kisacasi dolastirdikca dolastiriyolar adami..Elektronige gelince..tayland singapurdan daha ucuz ama elektronik esya singapur da daha cesitli ve daha kaliteli ve daha karli..Ama orda da yine cok iyi arastirmani oneririrm..Adamlar direk dolandirici..ben yinede camerami ve ipodumu ordan aldim ve ikisinden de cok memnunm..baya da karli oldu..Singapur gercekten cok guzel bi yer..tertemiz..ben hayran kalmistim..mutis bi gezi olur umarim!! :)[signature][hline]http://www.xanga.com/G_I_S_E_L_E
Steel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Singapur da cezalar çok ağırdır ve de insanlar kurallara çok bağlıdır. Dolayısıyla aldığın bir ürünün sahte olması ihtimali neredeyse hiç yoktur. Pazarlık yapılabilir, ayrıca ürünün yanında bir sürü hediye de veriyorlar. Diğer ülkelerde (Malezya, Tayland vs.) Singapur'dan ucuz bulabilirsin ama sahte çıkma ihtimali de oldukça yüksektir. Ayrıca büyük firmalar da Singapur daki bu durumdan ötürü (hiç korsan mal olmaması durumu) Singapur'u çok tutarlar ve kollarlar fiyat olarak.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 al bak ablam ve enişte gitti 2 kere oralara yol notlarıda yazdılar. www.varunacafe.com [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 13:59 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir]
Enyalios Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sahte derken mesela bi foto makinesi alıyoruz kasası tamamen orjinal gibi oluyo iç entegrelerimi sahte oluyor bunu nasıl anlayabiliriz mağazalarındadamı genelde sahte ürünler oluyo :( [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 15:04 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir]
Öne çıkan mesajlar