wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Guzel grup, istersek yorum yapariz vs. Aramaya bakarsak onceden acilmis topikler var ok.... O sebeple esas konuya gelelim... Bana bu gruptan Ocean Spray adli sarki lazim.... Eger biri upload edebilirse cok makbule gececek...[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be...
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ocean spraymi? seneler öncesine gittim resmen, tfc oynardım bu şarkıyı dinlerken:)[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ben de tekrar seneler oncesine gitmek istiyorum...[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be...
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 saol ya eski günleri hatırlattın indirdim şarkıyı upload ediyorum:) Ocean Spray [signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. [Bu mesaj Laorx tarafından 03 Ocak 2006 04:51 tarihinde değiştirilmiştir]
wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Cooooook saol...[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be...
Öne çıkan mesajlar