tatata Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Arkadaşlar dün akşam saat 22:00'den bu yana bazı serverlar listede gözükmüyor, bunların arasında malesef oynadığım the maelstrom serverıda dahil. İlk başta server down olmuştur dedim, ama IRC kanalında felan sorduğumda herkez oyunda idi. Bunun sebebi nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 login server down olabilir. wow-europe.com'dan realmlist'e bakmayı dene.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 o Realm list'e hiç güven olmuyor özellikle server bakımdaiken cuma günleri.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tatata Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 2-3 saat önce hala devam ediyordu sorun, oyunu tekrar baştan yükledim. Add-onlar WTF vs vs ne varsa wow ile ilgili her türlü şeyi sildim, ama hala aynıydı tekrar girdiğimde. Bir saat önce felan bırakmıştım denemeyi. Bir kaç dakika önce tekrar geldim, Blizzard'a bir mail atayım dedim, ama kontrol ettiğimde tekrar gelmişti realmler ;) Bir ara sadece 3 tane server gözüküyordu o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 abi realm listte server görünmemesi ya down ya da bakımda olmasıdır ne gerek vardı oyunu silmeye fln oO[signature][hline]Drugrosh 3x Orc Hunter BL -Mutation Team- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tatata Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 serverların hiç biri down değildi o anda, client down oldu diyeceğim ama oda değildi.. ee oda değilse ne idi :D sildim sinirlendim nerdeyse 2 gün yoktu, düşün yani ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar