Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ikaru ( Hikaru no Go )

Spidee

Öne çıkan mesajlar

Birkaç gün önce Go seven bir arkadaşımdan duyduğum bir anime.

Büyükbabasının evinin tavanarasında eski bir Go tahtası bulan ana karakterimizin 75 bölümlük macerası anlatılıyor(muş). Elimde yok ve izleme fırsatı bulamadım; ama gerek konusuyla gerek de ana karakterini FMA'dan Edward'a benzetmiş olmamla ilgimi çeken bir seri.

Eğer bu seriyi bana temin edebilecek biri varsa benimle PM yoluyla iletişime geçerse sevinirim.[signature][hline]Tomoe
Sosyal ağlarda paylaş

aaahhh ahh HNG.... beni bi kuveti doldurabilicek kadar aglatan sahneleri olan bi animedir. sanirim 2 sene oldu izleyeli hala ara sira bakarim benim icin ozel olan bolumlerine..
hatta bi ara internette deliler gibi Go oynamaya bile baslamistim

> bende FMA ciktiginda ilk posterlerini, reklamlarini gorduumde sinir olmustum "aaa ana karakter Hikaru'ya benziyo" diye dusunmustum, tabi Ed'i izleyince baktim kuzucuk Hikaru'dan eser yok. hahaha...
Hikaru beni fitil eden nadir ana karakterlerdendir. ama bi turlu nefret edememisimdir. :)
:D[signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~

[Bu mesaj Kleo tarafından 02 Ocak 2006 04:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

spidee istediğin bu olsun hemen aramaya başlıyorum hh nerde o eski mirc günleri..[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu Arada Spidee Ve Senarious...Kararlaştırdımız Davamız..Biraz Erkene Alınıyor..Yer Bu Aralar Boşalıcak..Kolları Sıvamanın Vakti Gelmiştir Beyler...Hade Hayırlısı...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

30uncu bölümüne kadar dayanabilmiştim =)
Bi Go tahtası ve taşlarını alıp, animenin karşısına geçip de izlemek zevkli olabilirdi belki ama onlar oynasın ben bişey anlayamadan kazansınlar yenilsinler filan.. Kasamadım valla sadece izleyerek öğrenmek için taktikleri ...
Çizimler bakımından süper ama. Artısıyla eksisiyle yine de izlenesi bi seri ..
Sosyal ağlarda paylaş

30. bolum siralarinda bende biraz "yaa bu hep boyle mi gidicek, tak tuk taslari tahtaya indirip duruyolar" olmustum falan da, sonradan guzellesiyo. bence en azindan. ozellikle bi olaydan sonra, soyleyemem ama, soylersem spoiler'in allahi olur, izliyecegi olan izlemez ehuehueu

muzikleri manyak yalniz serinin.[signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...