Frasier Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 LEOPOLD + RUDOLF BLASCHKA isimlerinde, Almanya'nin Dresden sehrinde 19. Yüzyil'da yasamis olan Cam Sanatkâri Baba-Ogul'un yaptiklari "Sanat Eserleri"ni sizinle paylasmak istiyorum.. Asagida Resimleri görülen eserler %100 Camdan yapilmis olup, çogunlugunu Deniz Canlilari olsturuyor.. [spo1=Resim 1][/spo] [spo2=Resim 2][/spo] [spo3=Resim 3][/spo] [spo4=Resim 4][/spo] [spo5=Resim 5][/spo] [spo6=Resim 6][/spo] [spo7=Resim 7][/spo] [spo8=Resim 8][/spo] [spo9=Resim 9][/spo] [spo10=Resim 10][/spo] [spo11=Resim 11][/spo] Yapanların Ellerine Sağlık diyeceğim ama resimler 19. yy da yapıldığı için el felan kalmamıştır artık onlarda :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>O Bir SakaryaLı >>
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Resmiler şahane ellerine sağlık[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
EharD Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 evet resimler kesinlikle çok hoş[signature][hline]Yine geçecek.Tıpkı şu an geçtiği gibi...
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 İnsan isteyince ve emek verince gerçekten çok güzel şeyler üretebiliyorlar.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
Speed-Step Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Resim 7 ve 11 deki eserler çok hoşuma gittiler. Genel olarak cam işçiliğinden pek anlamadığımdan sanatsal değerleri hakkında yorum yapamam tabi, ama görüntüleri çok hoş...
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Ve kim bilir nasıl bir işçilikle çalıştılar eserlerin üzerinde? Düşündükçe hayran kalıyorum.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Deniz anası mükemmel.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 9.cu çok güzel ama anında uzantıları kırılır onun.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - !
Divertissement Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 İlk iki resimin deniz canlılarından oluşup camdan yapıldığını hiç sanmıyorum. Çok saçma! deermişim ortamı gerermişim löl![signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa-
Öne çıkan mesajlar