matematik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Dynun, 01 Ocak 2006 19:18 tarihinde Demorah'a demiş ki: ee bilgisayarla geçirme. gel benle geçir :) Yoksa yeni bir aşk mı doğuyor? :-)[signature][hline]Yılbaşında ikramiye bana çıksa ne yapardım? ":)" [Bu mesaj matematik tarafından 02 Ocak 2006 10:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben bir cok kez bilgisayarla girdim yilbaslariana ama artik oyle deil son 5-6 senedir adam gibi giriorum yilbasina =))[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: matematik, 02 Ocak 2006 10:50 tarihinde demiş ki: Yoksa yeni bir aşk mı doğuyor? :-) Doğalı çok oldu demorahın kalbinin üstüne bi tut istersen :-P[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 :)[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar ........... ^^^^^^^^ .............. biricik badim geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Kalp istiyorum bende.[signature][hline]Bu arada açılmıştı bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Zeytin, 02 Ocak 2006 20:23 tarihinde demiş ki: Kalp istiyorum bende. Aliriz . :D[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Revenge, 02 Ocak 2006 08:15 tarihinde demiş ki: Dotada ezdik ya,ondan sonra dank etmiştir kesin :-p of ama asmısınız siz bidaha oynamam sizinle:-P[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar ........... ^^^^^^^^ .............. biricik badim geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: fede, 31 Aralık 2005 18:39 tarihinde demiş ki: e kalp var. ondandır :D ahahah :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu dağıtmak gibi olmasın ama izninizle bişey söylemek istiyorum. *!Ehem* İMDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT! Neyse yeni konu açmak istemedim. teşekkürler.[signature][hline]Bu arada açılmıştı bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Doğrudur depresyonda olabilir ama bende de aynı durum vardı müthiş dalgındım herşeyi unutuyordum.Doktora gittim ve vücudumda anemi ve aşırı derecede demir eksikliği olduğu ortaya çıktı.Eğer bu durumla sıkça karşılaşıyorsan ,bence bir doktora gitmelisin ama ilk önce dahiliyeye..[signature][hline]"Çamur mu sürmek istiyorsun başkalarının duygularına?Önce senin ellerin kirlenecek.. Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine ? Bu yürekte hep yerin olacak..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: fede, 31 Aralık 2005 18:39 tarihinde demiş ki: e kalp var. ondandır :D Senin durumunda henüz kalbin olmadığı için olabilir mi?:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar