Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pk rekoru bende galiba:D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçen bi şekilde pk oldum ne yapacağımı bilmediğim için bi yabancıya pm den ne yapacağımı sordum oda bana kill yazdı neyi kimi felan dedim sadece kill dedi. bende alt+left clik le 20 ye yakın player kestim
pk lvl 7 oldu ve 19191 puan a ulaştı tabe ben bunun ii bişi olduğunu felan sandım sevindim.hatta daily pk limitim de doldu
neyse uykum geldi çıktım oyundan ertesi günü clan arkadaşlarımın online olduğu bi vakit oyunda acı gerçeği öörendim lvl 32 den 30 a kadar düşmek zorunda kaldım :D
ama bunun bide faydası oldu bana şöyle ki;pk olduğumda
sp 0 dı yane hiç sp düşmedi lvl 32 olduğumda tekrar daha fazla sp olmuş olacak buda sp farm ypan arkadaşlara tavsiye yeni char açmayın lvl düşürüp sp kasabilirsiniz .
ama unut mayın hiç ölmediysem town da canım giderek 45-50 kere öldüm buda 1 yarım saat aldı düşünün:D[signature][hline]şimdi öyle uzak ki geldiğim yollar...
yalnış bir öyküdeyim
beni yeniden yaz.....
Mesaj tarihi:
dostum bise sorcam ya ben az once 20 lvl oldum sp kasıyorum 1 hafatadır. PK oldugun zaman 32den 30 a dustum demissin. tek sebebi dier oyuncuların seni oldurmesi mi yoksa PK olmanın experience cezası gibi bi durumuda mı var ?
Mesaj tarihi:
clandan arkadaşlar girince acı gerçeği öörendim dediğim olay pk olunca kurtulmanın yolu pk point in kadar yaratık kesmek yada pk point silinene kadar ölmek ben base de ölmeyi seçtim ama dışarı çıksam da zati sağ komazlar illa öldürürlerdi yane okadar yaratığı kesemem diye düşündüm o salaklığı yapmayıp daha fazla adam kesmesem 3-5 ölümle yırtacaktım[signature][hline]şimdi öyle uzak ki geldiğim yollar...
yalnış bir öyküdeyim
beni yeniden yaz.....
Mesaj tarihi:
sanırım o rekor bende.

düzenli olarak level 23ten beri her levelde pk oluyorum. şu anda level 34. gerisini sen düşün :D[signature][hline]Clan: FiRe
LV: 3x
Server : Aege
Spear Master
Alayına isyan ...
  • Yeni Oluştur...