tony_montana Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 arkadaşlar hayatımda en çok nefret ettiim derslerinde sürekli ruh gibi durduğum bi halt anlamadığım sınavından 1 gün önce saatlerce kastığım ama pek faydasını göremediğim bu dersten başarılı olabilmem için ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim çünkü gitgide benim için problem olmaya başladı...[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Yazarak/not alarak özet çıkarman lazım. Her şeyden öte derslere katılım sağlaman lazım. Birkaç soruya doğru cevap verince öğretmenin yüzündeki şaşkınlık ifadesiyle gaza gelmen lazım. İnan bana harika oluyor.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 lisede 3 sene kaldım bu dersten ve hiç bir şey öğrenemedim. özet çıkardım yazdım anlamaya çalıştım hatta ezberledim ve hiç bişi yaramadı. sonuçta üni sınavında diğer bölümlerdeki netle süperken sosyalde coğrafya full yanlıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar