Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir delinin günlüğüne karaladığı yazılar bunlar...

ghost_boo

Öne çıkan mesajlar

savaştaki ölüm tarlalarının ardından ağlayan bir kaç damla gözyaşıydı melekleri düşündüren ağlamalardı kalpleri eriten ve sonsuz düşünceler arasında bir tebessüm kalmış hayatında herşeyi kaybederken küçük çocuk..bilmeden geldi bu dünyaya o ufak beden ağlar oldu daha ilk yıllarında biraz büyüdükten sonra titrek ellerine sahip bir mumun ışığında mürekkep bulaşmış heryere e dokundukları anda acı çığlıkları atandı...şeytanın umursamazlığına rağmen tanrı hep sevdi onu ve gözyaşlarıyla ödüllendirdi..yalnız başına oturuyordu küçk çocuk .. tanrının hediyesi gözlerinden akarken karanlık nehirin zehiri yalnız ölüm odanın kapısında..tek bir ışık arıyor küçük çocuk..bir tebessümü birde gözyaşlaarı kaldı.kara umutsuzluk aldı ve götürdü küçük çocuğu

canım yandı hayatım boyunca. Yalnızlık yeter! yeter bana vurma...

kara yelkenlilerin bulunduğu asil denizde boğulmuş kayıp ruhların çığlıklarıydı beni çeken... korkularla yüzleşmekten korkarken korkak olup çıkıverdim yeniden.."kendi köşeme bir misafir gelir o aydınlığın nefesinden kaçan yalnızlıktır" cümlelerini mırıldanırken ben ağlamaya başladım yeniden...

rüzgarda kanatlanmış özgür bir uçurtma kadar hevesli ve hafif bir ruhum var benim..denizlere gemiyle açılmadan önce aşık olmuş gözlerim var benim..düşüncelerimi..duygularımı kağıda döken ellerimi saklayan eldivenlerim var benim...gözyaşlarımı saklayan gülümseyen güzel bi maskem var benim...

zindanlarımda hafif bir melodi çalıyor bugün..hapsettiğim duygularım dinliyor bu müziğimi..müzik bu defa yansıtıyor beni ruhumun derinliklerindeki mağarayı ...içinde bir nefeslik ömür taşıyan kelebeğim o benim enim bir gülümsemelik sevincim..bir yolculuğa çıktığımda kılıcım var yanımda...gözyaşlarım suratımda...savaş var meydanda bu sefer bitmeyecek ..düşmeyecek maskemiz ve ağlarken güleceğiz..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...