Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 http://www.beethovenlives.net/index.asp?ID=0 Arkadaşlar klasik müzikten hoşlananlara önemle tavsiye ederim içerik oldukça geniş ve Beethoven başta olmak üzere pekçok duayenin çalışmalarına ulaşabilirsiniz.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 İyiymiş,sağol.[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 topic arada kaynamış ya ben tekrar uplayarak bi şansımı deniyim belki ilgilenen vardır.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Beethoven'ın eserleri çok güzeldir.Piyanoyla da uğraşıyorum,Fur Elisa'yı calıyorum da Moonlight Sonata'yı o kadar uğraşmama rağmen çalamadım doğru dürüst çok kasış.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NK-Benimaru
Eldarduil Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Revenge, 02 Ocak 2006 13:17 tarihinde demiş ki: Moonlight Sonata'yı o kadar uğraşmama rağmen çalamadım doğru dürüst çok kasış. ben şimdi onu dinliyordum rastlantıya bak :-)[signature][hline]Kings Of Metal .:. - Orphaned Land .:. - Dandirik ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - !
Head Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 vivaldi'yi daha çok beğeniyorum. daha harmonik geliyor nedense.[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Retired,getting a life now.
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Herkestemi böyle bilmiyorum ama Kitap okurken yada ders çalışırken hafif sesle klasik müzik dinlersem konsantrasyonumu çok daha iyi topluyorum hiç bi şekilde rahatsız etmiyo ses aksine haz veriyo.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Öne çıkan mesajlar