Necromancery Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 şimdi anca bitti oyun tides of dblood haritasını oynadık singapurlularla toplam 10 kişiyizi 5v5 ister inanın ister inanmayın single playerde oynar gibi oynadım hiç takılmadı ya anlamadım bende şimdi size soruyorum ee nerde lag nie lag olmadıki bazı zamanlar olmuo mu lag[hline][b]zlorwf 19.07.2003 tarihinde demişki:[b] madem kızlar benle konuşmicak bende kendimle konuşiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 sen kurduysan olmaz[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 ben kurmadım yabancı birisi kurdu[hline][b]zlorwf 19.07.2003 tarihinde demişki:[b] madem kızlar benle konuşmicak bende kendimle konuşiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar