shimana Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 arkadaşlar ben bass gitara merak sardım (ayyyst bass a da merak sararmış :P). aslında hep gitar çalmak istedim ama olmadı (suç benim). biliyorum işim kolay değil ama kasıcam çalışıcam. neyse, ilk sorum bass ı almakla ilgili olacak. ben ist te bi bass buldum. cort action serisi 4 telli + bi de processor 400 milyon. arkadaşa denettirdim gitarı iyi dedi. neyse ikinci soru da nası başlayayım. (aramaya inandım aradım buldum. ama bi daha sorayım dedim) ben kıbrıstayım daü de. burda kıbrıslı sağlam bi bassçı var ondan ders alayım diyorum. ne dersiniz, tavsiyeleriniz nelerdir. bu arada horace ın 300 dolara mı ne aldığı bass a bayıldımabi o neydi öyle ejderhalı falan... p.s.: bu arada hiç gitar çalmadım klasik falan da...[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 prosesor almana gerek yok yeni baslıyosan bence,onun yerine amfi al yani. bide ben cort tan çok ibanez gsr200 ü tavsiye ederim,modelini bilmiyorum ama aynısının aktif manyetikliside var onu bulursan daha da hoş olur.çok rahat bi klavyesi var ve tonlarıda guzel 300 dolar civarı falandır heralde.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
shimana Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 abi eywallah da amfi çok pahalıya patlamaz mı? artı gitar falan... bi de ben processoru kulaklığa bağlayıp öyle çalışmak istiyorum. sakıncası var mıdır yeni başlayan biri için???[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 amfi 400dolar dedin sanmıstım ben,amfi konusunda haklı olabilirsin ama ben genede cort deilde ibanez derim,ama sen cortu denedin tonunu sevdiysen zaten olay bitmiştir[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 02 Ocak 2006 18:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 benim aklıma yatmayan şu bass gitarlarla ilk başlarken kaç telliden başlamak daha kolaydır yani 4 mu 5 mı aralarındaki fark nedir bass gtarda tel artıkça değişen nedir ?[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika...
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 cort action alıcaksan dikkat et derim... her üretilen iyi olmuo action serisinin iyi deneyip almak lzım ama güzelini bulursan memnun kalacağından eminim ben cort action V ve cort c4 kullanıorum- processor yerine anfi al ona katılıyorm.. 5tel 4 tel ne fark var olayına gelirsek benim düşüncem bi tel fazla olunca bir nota aralığı daha gelio - daha fazla ses seçeneği oluyo die düşünüorum[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık
Öne çıkan mesajlar