Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Top atan silah

Dreamer

Öne çıkan mesajlar

ya komik bir başlık koydum ama tanımını yapamadığımdan. ben bir silah almak istiyorum içine demir yuvarlak mermi koyulan hani kurmalı bayada kuvvetli olanlardan. acaba bana ankarada nerden alıbileceğimi ve marka olarak neyin iyi oldunu söylermisiniz? üstüne dürbün falan ekliyebileceğim birşey olabilicek mi acaba ve fşyat miktarları nasıl?[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

havalılardan bahsediyo sanırım ewt.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

butun avcı dukanlarında buşunur. fiyati 30 ytl cıvarindadir. ama ole oyuncak gibin bişi deil yanı insanı oldurur... taşimak suctrur[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Ağır siklet bir oyundur hayat...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elesso, 02 Ocak 2006 20:10 tarihinde demiş ki:
30 ytl ye sapan alırsın sen

antalyada gecen sne once 20 ytl ye aldı arkadas ... simdidi fiyatlarda bi farklılık yok[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuma, 02 Ocak 2006 20:09 tarihinde demiş ki:
butun avcı dukanlarında buşunur. fiyati 30 ytl cıvarindadir. ama ole oyuncak gibin bişi deil yanı insanı oldurur... taşimak suctrur

bende şimdi evde 1 havalı 1 normal silah varda,havalı öyle ucuz bişey değil tüfek almıştım kırmalı tüfek bayada iyi atıyor konteynırı falan deliyor yani 130 ytl ye almıştım sapancadan bi mağazadan bayada güzel simsiyah,zoomlu falan..Sly-One bize geldiğinde kedi vururduk :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mawiman, 02 Ocak 2006 20:15 tarihinde demiş ki:
bireysel silahlanmaya HAYIR

Bunlar atıcılık silahı. Nükleer silah değil, ateşli silah değil
"bakın ben nekadar çevremi düşünüyorum yaa yaa." havası yapmaya çalışmayın.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

bak orasi bi magaza sonucta bide durbunklu filanmiş aldıgın sey. bnm dedıgım mesela manvgatta milletin ewinde olur bi tane ole kucuk cocuklar ava cıkar arada bir yannıslıkla birbirlerini vurup ggozlerini filan cıkarirlar. yanı miiletin gozunde oyuncak gibi bişi kımösede 130ytl vermez ona. dedigim gibi 30 ytl filan ama ole kalitelı bişi deiş coluk cocugun vakıt gecirebilicegi kadar...[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
butun avcı dukanlarında buşunur. fiyati 30 ytl cıvarindadir. ama ole oyuncak gibin bişi deil yanı insanı oldurur... taşimak suctrur

yaz abi yaz tutan yok nası olsa

30ytl ye havalı silah yada tüfek görülmemiştir. Varsada 2 atış yapar bozulur.
İyi bir havalı tüfek 100-120ytl den başlıyor 3-4milyara kadar gidiyor. 30ytl ye ancak plastikden çin malı boncuk atar alırsın.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

30milyona aldığın o şeyle adam öldürmezsin.Ayrıca taşımak da suç değil.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.
Bonjo da ardından demiş ki:
avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum...
az kaldı az bekleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

avrupa yakasında tophanenin oradaki avcı dükyanı var 2 tane.
Sarsılmazın solundaki dükkandan hertürlü havalı mermi ve silah ihtiyacı karşılanabiliyor. Misal gamo 250lik mermiler 2.3ytl idi en son. Kadiköyde 15ytl. Arada sağlam bir fark var:).[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

kardesin gelın antalyaya alın 30 ytl ye havali silahinizi ne den yazıyım . he bişde adamın biri taşimak suc deil demiş . suc bizim arkadaslar ava cıkmıstı jandarmaya yakalandirlar . sılahlara el konuldu ama kendilerine bişi olmadi. ama edigim gibi o kadar kalıtelı deil kus vurmak için filan bulunduruyo herkez. ama adam olduruyo arkadas anlatti bana; bunmun dayisi kuccekken bole arkadalarıyla kus avlıyomus bu tufeklerle sonra bunun dayisi dur lam bakan bi sunun iç.inde ne var demiş dayamiş gozunu bakıyomus arkadasının tufegınden oda içi bos sanmıs ses cıkıartip korkutmak için sıkmıs tetigi içimnden fırlamiş mermi gozu delip beyne saplanmiş olu vermiş arkadasın dayisi[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Sosyal ağlarda paylaş

Suç diil tabi.Suç olsa silaha el koymazlar yasal işlem yaparlardı.

30 milyona da olsa olsa o sarı boncuk atan silahlardan almışındır.Arkadaşının dayısı olayına da pek inanmadım açıkçası.Kuş avlıyormuşlar adam dur bakım içinde ne varmış demiş?[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.
Bonjo da ardından demiş ki:
avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum...
az kaldı az bekleyin.

[Bu mesaj zamo tarafından 02 Ocak 2006 21:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben su eski cocuken oynadıgımız sarı bilye tatn havalı silahdan bahsetmiyorum bildğiniz uzun kavzalı ve namnulu bir silah tan bahsediyorum ve benim dediklerim sanırım 20 ytl olmaz. araştırma yaptım fakat ANKARA'DA bulamadım site acısından.. Ayrıca silah adam öldürmek için değil sadce sevk için alıcam nişançılığımı geliştirmek için bir hobi gibi düşünebilrisin....[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

E afferin dayıya ulan namluya göz dayanırmı? yivsete falan bakıcaksanda tüfeği kırarsın merminin konduğu yerden bakarsın.
Havalı silah ile hertürlü avcılık yasaktır. Jandarma bundan el koyuyor arazide yakalarsa. E arazide havalı tüfek ile gezmenin başka bir açıklamasıda yok zaten.
Ayrıca gözüne kürdan sokarsanda ölebilirsin. Yani öküzlük katsayın yüksekse her şekilde ölebilirsin.
Dayısı bakarken ateş edenede afferin. Mermi yoktu diyelim buseferde tüfeğin içinde nekadar yağ varsa gözüne gelirdi. Tazzikli hava ile gene kör ederdi.
Tüfek zaten attıktan sonra herzaman o pelletlerin kuyrukları namluda parçalanıyor. Birsürü küçük kurşun parçası kalıyor. Boş attığın zaman bütün bu kurşun parçaları aynen namludan çıkar. Boş olsa bile kör olurdu.
Havalı tüfek ile canlı avlıyanada afferin. Ha gamonun 5.5mmlik ses hızına yakın atan tüfekleri olsa anlarım, boktan 30ytl ye alınan tüfek saniyede 50metre atmıyordur. Bu kuşu nasıl öldürecek? Pelletler kurşundan, hayvana saplanıcak kalıcak öldürmeden. Kurşun zehirliyene, hayvan kurşun yarasından mikrop kapıp günlerce acı çektikten sora ölecek.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...