Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ya komik bir başlık koydum ama tanımını yapamadığımdan. ben bir silah almak istiyorum içine demir yuvarlak mermi koyulan hani kurmalı bayada kuvvetli olanlardan. acaba bana ankarada nerden alıbileceğimi ve marka olarak neyin iyi oldunu söylermisiniz? üstüne dürbün falan ekliyebileceğim birşey olabilicek mi acaba ve fşyat miktarları nasıl?[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 oyuncaktılarda yokmu ki[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 havalı silahlardanmı bahsediyosun??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 havalılardan bahsediyo sanırım ewt.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 www.havalisilah.com arama yapsan bulabilirdin baya bi konu[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 butun avcı dukanlarında buşunur. fiyati 30 ytl cıvarindadir. ama ole oyuncak gibin bişi deil yanı insanı oldurur... taşimak suctrur[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 30 ytl ye sapan alırsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ahahah lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bireysel silahlanmaya HAYIR[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: elesso, 02 Ocak 2006 20:10 tarihinde demiş ki: 30 ytl ye sapan alırsın sen antalyada gecen sne once 20 ytl ye aldı arkadas ... simdidi fiyatlarda bi farklılık yok[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ya yuvarlak atan değil de tek saçma olarak tabir edilenler var daha kullanışlı bunlar küçük metal mermiler atıo çiviye benzer istersen araştırabilirsin kadıköyde...[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sapan yapamıyormusunuz siz[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP-Druid Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Cuma, 02 Ocak 2006 20:09 tarihinde demiş ki: butun avcı dukanlarında buşunur. fiyati 30 ytl cıvarindadir. ama ole oyuncak gibin bişi deil yanı insanı oldurur... taşimak suctrur bende şimdi evde 1 havalı 1 normal silah varda,havalı öyle ucuz bişey değil tüfek almıştım kırmalı tüfek bayada iyi atıyor konteynırı falan deliyor yani 130 ytl ye almıştım sapancadan bi mağazadan bayada güzel simsiyah,zoomlu falan..Sly-One bize geldiğinde kedi vururduk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: mawiman, 02 Ocak 2006 20:15 tarihinde demiş ki: bireysel silahlanmaya HAYIR Bunlar atıcılık silahı. Nükleer silah değil, ateşli silah değil "bakın ben nekadar çevremi düşünüyorum yaa yaa." havası yapmaya çalışmayın.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bak orasi bi magaza sonucta bide durbunklu filanmiş aldıgın sey. bnm dedıgım mesela manvgatta milletin ewinde olur bi tane ole kucuk cocuklar ava cıkar arada bir yannıslıkla birbirlerini vurup ggozlerini filan cıkarirlar. yanı miiletin gozunde oyuncak gibi bişi kımösede 130ytl vermez ona. dedigim gibi 30 ytl filan ama ole kalitelı bişi deiş coluk cocugun vakıt gecirebilicegi kadar...[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Cuma, 02 Ocak 2006 20:09 tarihinde demiş ki: butun avcı dukanlarında buşunur. fiyati 30 ytl cıvarindadir. ama ole oyuncak gibin bişi deil yanı insanı oldurur... taşimak suctrur yaz abi yaz tutan yok nası olsa 30ytl ye havalı silah yada tüfek görülmemiştir. Varsada 2 atış yapar bozulur. İyi bir havalı tüfek 100-120ytl den başlıyor 3-4milyara kadar gidiyor. 30ytl ye ancak plastikden çin malı boncuk atar alırsın.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Cuma, 02 Ocak 2006 20:09 tarihinde demiş ki: butun avcı dukanlarında buşunur. fiyati 30 ytl cıvarindadir. ama ole oyuncak gibin bişi deil yanı insanı oldurur... taşimak suctrur 30milyona aldığın o şeyle adam öldürmezsin.Ayrıca taşımak da suç değil.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Bonjo da ardından demiş ki: avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 o 30 milyonluk silahın sapan kadar etkisi yoktur.bu bile 20 dolar bendeki uyduruk silahı 150 ytl civarı bi paraya almıştım bi kaç yıl önce. daha kaliteliler milyarları bulabiliyo[Bu mesaj elesso tarafından 02 Ocak 2006 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 avrupa yakasında tophanenin oradaki avcı dükyanı var 2 tane. Sarsılmazın solundaki dükkandan hertürlü havalı mermi ve silah ihtiyacı karşılanabiliyor. Misal gamo 250lik mermiler 2.3ytl idi en son. Kadiköyde 15ytl. Arada sağlam bir fark var:).[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 gerçektende acıtan bir silahtı. eğer yakında polislerin kullanmaya başlayacaklarını kastediyorsanız.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kardesin gelın antalyaya alın 30 ytl ye havali silahinizi ne den yazıyım . he bişde adamın biri taşimak suc deil demiş . suc bizim arkadaslar ava cıkmıstı jandarmaya yakalandirlar . sılahlara el konuldu ama kendilerine bişi olmadi. ama edigim gibi o kadar kalıtelı deil kus vurmak için filan bulunduruyo herkez. ama adam olduruyo arkadas anlatti bana; bunmun dayisi kuccekken bole arkadalarıyla kus avlıyomus bu tufeklerle sonra bunun dayisi dur lam bakan bi sunun iç.inde ne var demiş dayamiş gozunu bakıyomus arkadasının tufegınden oda içi bos sanmıs ses cıkıartip korkutmak için sıkmıs tetigi içimnden fırlamiş mermi gozu delip beyne saplanmiş olu vermiş arkadasın dayisi[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Suç diil tabi.Suç olsa silaha el koymazlar yasal işlem yaparlardı. 30 milyona da olsa olsa o sarı boncuk atan silahlardan almışındır.Arkadaşının dayısı olayına da pek inanmadım açıkçası.Kuş avlıyormuşlar adam dur bakım içinde ne varmış demiş?[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Bonjo da ardından demiş ki: avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin. [Bu mesaj zamo tarafından 02 Ocak 2006 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ya ben su eski cocuken oynadıgımız sarı bilye tatn havalı silahdan bahsetmiyorum bildğiniz uzun kavzalı ve namnulu bir silah tan bahsediyorum ve benim dediklerim sanırım 20 ytl olmaz. araştırma yaptım fakat ANKARA'DA bulamadım site acısından.. Ayrıca silah adam öldürmek için değil sadce sevk için alıcam nişançılığımı geliştirmek için bir hobi gibi düşünebilrisin....[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 E afferin dayıya ulan namluya göz dayanırmı? yivsete falan bakıcaksanda tüfeği kırarsın merminin konduğu yerden bakarsın. Havalı silah ile hertürlü avcılık yasaktır. Jandarma bundan el koyuyor arazide yakalarsa. E arazide havalı tüfek ile gezmenin başka bir açıklamasıda yok zaten. Ayrıca gözüne kürdan sokarsanda ölebilirsin. Yani öküzlük katsayın yüksekse her şekilde ölebilirsin. Dayısı bakarken ateş edenede afferin. Mermi yoktu diyelim buseferde tüfeğin içinde nekadar yağ varsa gözüne gelirdi. Tazzikli hava ile gene kör ederdi. Tüfek zaten attıktan sonra herzaman o pelletlerin kuyrukları namluda parçalanıyor. Birsürü küçük kurşun parçası kalıyor. Boş attığın zaman bütün bu kurşun parçaları aynen namludan çıkar. Boş olsa bile kör olurdu. Havalı tüfek ile canlı avlıyanada afferin. Ha gamonun 5.5mmlik ses hızına yakın atan tüfekleri olsa anlarım, boktan 30ytl ye alınan tüfek saniyede 50metre atmıyordur. Bu kuşu nasıl öldürecek? Pelletler kurşundan, hayvana saplanıcak kalıcak öldürmeden. Kurşun zehirliyene, hayvan kurşun yarasından mikrop kapıp günlerce acı çektikten sora ölecek.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar