berkeotken Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 abiler ben acc arıyorum ama warior hariç ben aslında en çok druid istiyorum druid olursa çok sevinirim [Bu mesaj berkeotken tarafından 28 Aralık 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ummagumma Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ben satiyorum druid, sana öm de attım ama cevap vermedin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ABİ BEN DRUİD ARIYOM ZATEN MAGHTHERİDONDAYSA ALIRIM MSN [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 sende msn nini verirsen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 msn veriyim daha çok ordan ulaşın [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yok mu kimse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rufus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 umudunu yitirme devam mtlaka cıkar bi tane pazar alanının yarısı satılık wow kaplıyo zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 abi senindemi lvl 60 ın yok druid :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 abi warrior ve rogue hariç tum char isterim yaw ilaa druid olursa omuyo muşteri çıkmıyo ama magtheridonda server ve ally horde olmaz horrde olursa:( ama ally olursa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 şunlar olabilir paladin.mage.druid.warlock.priest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 abiler lutfen yaw lvl 60 istiyom en çok da paladinle druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 öm ne demekti yaw bana bi açıklarmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loler Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 adam yanlıs yazmıs onu öm deil o pm demek istemis pm=ozel mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 iiiiii de abi nerden atıyo msn den mi atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sayfanın sag ust kosesine bak. yeni mesajınız var yazıyordur.[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler Syra - Burning Legion - Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 valllah bi şey yazmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 valllah bi şey yazmıyo hemde nasıl pm atıyorsusnuz vallah sizi rahatsız ediyorum ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 adamın ısmının yanında bı konsol war sımge konsolu ordan zarf ı secıosun ustunde 3-4 sn kalınca 'Ozel Mesaj' yazar ona basıosun yazmak ıstedıını yazıosun sonra gonderıosun bu kdr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 abi konsol molsol yok yok yok hiç bir şey yok her yazının başında kuçuk bir beyaz sayfa var bu measj değiştir fln yazıyooooooo yanı y-o-k=yok heh şim di anlarsınızzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 pffffff... abicim bak bir kere daha anlatıyorum ben bu mesajı yazıyorum ya ısmım cıkıo sol ustte sayfanındeıl yazı çerçevesinin sol ustunde ora erox yazıo ya ordan sağa doru kaydır fareyı.. yanı benım ısmımın uzerıne gel sonra fağreyi sağa dogru kaydır yavas yavas posta zarfının uzerıne gelınce dur. daha nası anlatılır bılemem kı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yada sen en iyisi ana sayfanın altına in orda konuların yazdıı yerde Özel mesaj bolumu olcak oraya gır ve sol ustte yenı mesaj yazmayla ılgılı bı secenek war oraya yaz mesajı ustundekı boslugada gonderceen adamı yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 tmm tmm buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 eeeeeeee hadi artık çıksın birileri yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar