FC_ExELaNs Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 HERKESE SELAM.BEYLER BENİM ARESTE KENDİ KULLANDIĞIM MAGE DIŞINDA 2 TANE LVL 60 ASAS CHARIM VAR.ŞİFRELERİNİ ARKADAŞLARDAN BAZILARI BİLİYOR VE ÜSÜTÜNE İTEM KOYAMIYORUM.ŞİFRESİDE SİTEDEN DEĞİŞMİYO.BU İŞLERDEN ANLAYANLAR VARSA GÖRÜŞELİM.2 CHARINDA ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRSİN BİRİSİ ONUN OLSUN:)[signature][hline]KUSUN KANADI KALEM OLSA YAZILMAZ BENİM DERDİM............................................................................................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 capslock kapat pls ok bb[signature][hline]Nick:Nikmikyoq Lvl:6x Server:Cypher Irk:Org Heycana Geldim Şifre Değiştirdim Ama Oldu :D (I'm Ballı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ben warım charın birini werceksen [email protected] çabuk ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinlunitari Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bende yardım edebılırım sifre degistirmene[signature][hline]nick=raistlin_lunitari serwer=ares clan=_THorn_ (alt clan baskanı) lwl=55 daha önce 59 lwl archer sifre mağduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ExELaNs Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 beyler yardım edecek olan msn adresimi eklesin konuşalım anlaşalım dediğim gibi 2 char var şifre değiştirmeye yardımcı olana bi charı vericem[signature][hline]KUSUN KANADI KALEM OLSA YAZILMAZ BENİM DERDİM............................................................................................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ExELaNs Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 [email protected][signature][hline]KUSUN KANADI KALEM OLSA YAZILMAZ BENİM DERDİM............................................................................................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinlunitari Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 msn adresını yazarsan yardım ederım kardes.[signature][hline]nick=raistlin_lunitari serwer=ares clan=_THorn_ (alt clan baskanı) lwl=55 ırk=el morad daha önce 59 lwl archer sifre mağduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ExELaNs Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 [email protected][signature][hline]KUSUN KANADI KALEM OLSA YAZILMAZ BENİM DERDİM............................................................................................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ExELaNs Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 arkadaşlar benim bu dediğim karakterler siteye login olmuyo ama aynı şifre ile oyuna giriyo.ne iştir anlamadım[signature][hline]KUSUN KANADI KALEM OLSA YAZILMAZ BENİM DERDİM............................................................................................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar