navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 forgiver said: şöle bişey var kayıt dışı bişey yapılmıyor, direk verilen paralar için de geçerli, yani resmi bir inceleme de neyin ne olduğu görülür normal bir vatandaşın hesapları inceleme gibi bir durumumuz yok, hesabına uydurulup paralar cebe indirilmesi de zor bişey değil ama bir yardım kuruluşundan böyle bişey yapmasını beklemem, istemem, böyle birşey yapıldı diye de sevinmem(gelin itiraf edelim) görmek açısından bahsettiğim şey; direk birilerine para verilip yardımı yap denilmemesi, kendi depolarında tedarik, dağıtım vs. yapılması, bunla uğraşarak para kaçırılma zahmetine girilmez açısından almanyadaki davanın bitimine, organik, inorganik ne var ne yok açığa çıkarılması beklemek en sağlıklısı bence ayrıca türkiyedeki dernek için somut bir kanıt ortaya sürülmedi İnsaf be. Manda (Camış) bile gelenin tren olduğunu 10 saniyede felam anlayıp raydan uzaklaşıyor. 2 sene olmuş, hala bakıyorsun !
di Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ahahahaahahahahahhahahhahahahahahahah ahanda bi 10 sene kalacak imza buldum =)
Öne çıkan mesajlar