Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 arkadaşlar Athena'nın Senden Benden Bizden adlı şarkısına sahip olan var mı?Açıkcası parçanın adının bu olduğuna emin değilim ama sözler şöyleydi: Eğer dans etmek istersen Kırık kalpler salonunda bana hiç bir zaman dönme arkadaşça ya da dostça ... lütfen acil lazım yardımlarınızı bekliyorum...[signature][hline]Güç nedir?Güç insanları etkileyebilme becerisidir...
Sie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Cake - Perhaps cek bulamassen. Kısmen yardimci olur.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 buyrun [signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim''
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 benimde en sevdigim parçalarından vanille saol :)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 güzel şarkı cidden. Yalan isimli şarkılarını da öneririm...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 öpücük bi tane daha upload ettim ,yararlanabilirsiniz =][signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' [Bu mesaj vaniLLe tarafından 02 Ocak 2006 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaşım için teşekkürler VaniLLe, tıkladım teraziye :-)[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
unac Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hergun dinlerim =)[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!
Öne çıkan mesajlar