KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Karus olarak oynuyorum oyunu ve questte bir location veriyor bu locationdaki scoutu bulup ona recon orderdi vermem isteniyorda yok orda scout falan nedir ne değildir bilen var mı? bu arada diez serverinde oynuyorum.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 luferson castle ın tam önündeki boşluktan çık sola dön ve dümdüz git lycan,pincers scropion fln war onlarıda geç arkada soldalar...[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 tamam onları buluyorum o haritalarıda aldımda görevde birde bizim scoutu bulup captandan aldığım orderi vererek kendisinden bir recon report almam gerektiği söyleniyorda ben o scoutu bulamadım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 O Gittigin Yerdeki Adamdan Scrolu Aldinmi Aldiysan Onun Sagında Solunda ucer Besertane Benzeri Yaratiklar Olmasi Lazim Onlari Kesince Cikior Resonance Report. 5 Adet Toplamalisin..[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED UNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowlz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Arkadaşım 5 taneyi topladıktan sonra öldürdüğün scouting soldierların yanında recon war aldığın emri recon a veriyorsun o da sana report veriyor sonra görevi aldığın yere bunu verince görev bitiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar