256 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 [spo1=Budur][/spo] Sabahtan beri apos-deru-ash-DTS ve az önce Bir Halk Çocuğu 'nun yaptıkları ile boşa giden emek ve onca zamanı yukarıda görebilirsiniz.Yorum sizin.[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 :( kimsede anlayış yoqqi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BuLLDozeR_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 premiumda yokhmuş :([signature][hline]Nick:_BuLLDozeR_ Lvl : 62 Nation:ORC Job:Berserker Hero Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 O Halk Cocugu Diil.. Şey cocugu.. Neydi O.. :D Şaka Bi Yana Ona Nie Kızıyosun.. Suc Onu Dogurup Ortaya Salanda..[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED UNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILLMASTER Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 halk çocuu=o.çocuu=pich?ibne=şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Yazıktır yahu. Bunlara Türk değil insan bile denilmez.Bunun gibileri cafeme sokmuyorum.Zaten benim cafemde böyle birşey yapan olsa tokatını yer parasını alır dışarı çıkar. Adam özel clan açmış geliyor partyleri bu şekilde mahvediyor.[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Halk çocuuuu diil lan,valla annesini kesin tanıyorum da babasını bi türlü hatırlayamadım.Siz orcların tarafında bu tipler çok var yalnız..[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 1 Aydan beri 60 yapıp satmak için uğraştığım bir char. Geldi çocuk abi 60 priest kas bana benim zamanım olmuyor dedi.Kasıyoruz ama ne şekilde kasıyoruz görün.[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bu olay bugun mu olsu 256[signature][hline]angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: KILLMASTER, 02 Ocak 2006 17:11 tarihinde demiş ki: halk çocuu=o.çocuu=pich?ibne=şerefsiz hehe yörünge dışı oldu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Az önce oldu ya. Rohan__ P3rfect_tr apos dönüyorlardı bu adam çekmiş 2 tane ben arkadaşlarla konuşrken vurdu 1 tane heal basmaya fırsat bile kalmadı.[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BuLLDozeR_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Aware3___, 02 Ocak 2006 17:16 tarihinde demiş ki: said: KILLMASTER, 02 Ocak 2006 17:11 tarihinde demiş ki: halk çocuu=o.çocuu=pich?ibne=şerefsiz hehe yörünge dışı oldu xD lol az sonra gelir gene[signature][hline]Nick:_BuLLDozeR_ Lvl : 62 Nation:ORC Job:Berserker Hero Server : Cypher [Bu mesaj _BuLLDozeR_ tarafından 02 Ocak 2006 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: _BuLLDozeR_, 02 Ocak 2006 17:18 tarihinde demiş ki: said: Aware3___, 02 Ocak 2006 17:16 tarihinde demiş ki: said: KILLMASTER, 02 Ocak 2006 17:11 tarihinde demiş ki: halk çocuu=o.çocuu=pich?ibne=şerefsiz hehe yörünge dışı oldu xD lol az sonra gelir gene he doğru zaten "yörünge dışında afk yim, brb "yazıyor deilmi? pff -.-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BuLLDozeR_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 evet[signature][hline]Nick:_BuLLDozeR_ Lvl : 62 Nation:ORC Job:Berserker Hero Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 :horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Clana bak gersine bakamasanda olur[signature][hline]BugsBunny_ Yine başladık Ko'ya Elbet bende birgün 60 lwl olacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bide bunu yapan eleman da 60+.ama karaktersizin teki.üzüldüm ama giden exp i ne diil adamın yaptıgına üzüldüm.aynı zamanda clan ismine de koptum :D[signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 256 da 54 level heralde o zamanlar baaa bi yatıyodum :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 adamın clanı bile party si.....enler ahehe[signature][hline]Nick:Nikmikyoq Lvl:6x Server:Cypher Irk:Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bizede cok yaparlar bööle serefsizlikler ama biz kızsakda içimizde kalıo adama bişey yapamıozki![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 clan kişilik uyuşması:D:D[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 böleleri oldukca oyun mu oynanır[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: -Cursed-, 02 Ocak 2006 17:50 tarihinde demiş ki: böleleri oldukca oyun mu oynanır oynanmaz...[signature][hline]Nick:Nikmikyoq Lvl:6x Server:Cypher Irk:Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bu halk cocukları ounda her yerde zaten eslanta dtsde deruda her yerde ama bunlar genelde 7-13 yas arası cocuklar oynadıgım kafeden biliorum ama halk cocugu tabiri cok güsel bi yakıstırma tutum bunu[signature][hline]ArTıK ÇaLıŞmaK LAZIM MALum ÖSS [Bu mesaj SPectre88 tarafından 02 Ocak 2006 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okcu_reis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 oyunda bunlardan çok ne varki :([signature][hline]NİCK=okcu_reis44 LVL=61 clan=Metropol(lvl1den beri xD) np 65xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar