revhas Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ben yeni smuggler oldum. ama nasıl slice xp kazanıcam bilmiyorum sadece locked container açabildim ve 250xp aldım xp kazanmanın tek yolu bu mu? buysa locked containerlari nerden bulabilirim? bide slice için gerekli malzemeleri nerden bulurum tabi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ilk slice skillinde sadece kapalı containerları açabiliyorsun.onun için ya milletten kapalı container alıcaksın yada gidecek kendin çıkartacaksın.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 human npc'lerden kiyamet gibi dusuyo locked containerlar. yanlis hatirlamiyorsam Slicing I icin 20 taneye ihtiyacin vardi. (250 x 20= 5000)[hline]you don't like my shit. so sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 /tell sad .... de bende 5 6 tane var evde mos espa da gelir acarsin xp kazanirsin bizde icinde ne var goruruz bisi cikmiyo gerci doru durust ama olsun onu satip alacagimiz paraya ihtiyacimiz yok senin ihtiyacini gorsun bari bu aksam 7 civari mos espada olacam, o saatte ara sona dathomire gececem geri donmem 1 2 gun surer o na gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar