zebany Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Merhaba, EU da bard açtım bi tane üç gün önce, şimdi 90.8 music, 87.7 pecemake var. Provo - Magery açmıştım o yüzden buraya kadar iyi geldiğimi düşünüyorum ama şimdi ufak bir sorun ortaya çıktı. Peace ve Music hiçbirşekilde artmıyor. Yani 9 saattir macroda 0.3 peace, 0.2 music almışım. Karnım tok, fel glowun NE tarafındaki denizlerde bi boat unblocker ile bırakıyorum. Yani anti macro olacağını da sanmam. 8x8 denedim. Scriptlerini denedim, elle yapmayı denedim ama gain alamıyorum ki 8 kare sonrasını bulayım. Sıkıldım provoya başladım 80 e yaklaştı o da ama ben bu musicle peace i nasıl artıracağım herhangi bir fikri olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 8x8 ıel baska yolu yok, bıraz sabır, bır yerden sonra tıkanıyorsun sonra yıne guzel gaın gelıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Bence birak 90dan sonra kendi halinde artsin yavas yavas gerci sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 "boat unblocker " nedir böyle bir program mı vardır varsa nerden bulunur ? tam aradığım şey falan :)[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 easyuo.com illegal tabi ;) [Bu mesaj EagleEye tarafından 24 August 2003 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 http://www.easyuo.com/approved.php?search=36&selection=22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar