Kruh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Arkadaşlar Hotanda satılan 1m lik 2 bayraklı trade amblemi ne işe yarıyor bir lvl sınırlaması yok 20 yi geçen herkez giyebiliyor. Ne yararı var bilen biri varsa lutfen cevap versin.
KuBaReX Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Karizma:)[signature][hline]nick : lively server : Xian lvl : 35 Clan : Wicked Clas : Archer
aramil Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ne kadar doğru bilemem ama her yıldız için alacağın malın miktarını artırıyormuş. Yani star 1 25k alıyorsan 30k gibi birşey oluyormuş. Olmayadabilir ama :D[signature][hline] ~~Xtara~~ Level: 43 Weapon Class: Bow Force Class: Ice (Light+Fire) Armor Class: Protector Guild: Paticik Server: Aege Resim için tıkılın.
Gift15h Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 şimdi alıcam ama popo cugumda patlamasın abi.:D:D[signature][hline]Nick: Lady_Gift LwL: 35+ Class:Spear-Light Server:Troy Clan:iSTANBUL
Kruh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bendeşöyle biliyorum eğer onu alırsan daha fazla hayvan la tarde yapabiliyorsun diye biliyorum ama emin deilim yani.
Victorial Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yahu herkes 3-5k koysunda parasını biriktirip alalım şu bayrağı. bunca insanın da kafası rahatlamış olur :) hmm ben bu gece bakayım taverne, çift bayrakla ilgili bişey diyormu[signature][hline]Guild : MiddleEast Class : 21lvl Ice-Archer ( the post-modern SP farmer.. lvl gap-9! : ) Server : Aege
Öne çıkan mesajlar