Bowlz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Arkadaşlar ben Power Up Store'dan herhangi birşeyi almak istiyorum ancak buy butonuna tıkladığımda sayfa görüntülenemiyor diyor ve açılmıyor bende almak istediğim şeyi alamıyorum bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? DipNot:Problem internetimde ya da bilgisayarımda olamaz çünkü başka bilgisayarlardan da denedim aynı sorunu veriyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowlz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hiç mi cevap verecek birisi yok ??? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bende de aynı hata var sana özel bi hata değil.. k2shop tan kaynaklanıo bu hata.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowlz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 cevabın için saol ancak benim arkadaşım benden 10 dk önce aldı ben ondan sonra alamadım onun için sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Şu anda da bu hata var bende. Powerup store'den scroll, item v.s alabilen var mi? Sabahtan beri cashler elimde patladi sanip geziorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar