ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 kalbini almalarına izin vericekmisin küçük çocuk...paramparça kalbini.. alıp götürücekler uzaklara ve yeni kara bir ağacın tohumu olacak o kalp.buna izin verecekmisin küçük çocuk_? o yüzündeki tebessümün kaynaı ne ... seni gülümseten hayata gıcıklık yapmak için bir gülümsememi..hani şu ünlü uçurumların kenarına çekildiğimiz anda..sadece üzgün oldumuz halde yaptığımız gülümsememi...ölüm melekleri zindanlarından çıktılar ve kalbini almak için yola çıktılar..bol şans küçük çocuk.. ölümle valsa devam ..içinde fırtınalar koparken güneşin altında..ağaçları izleyen kişiyim yine...aslında gözümde yaşlar..o ağaçlara bakarken..gözümün önünde..dans salonu..slow bir aşk...çalıyor kulaklarımızda..ve yine o güneşe bakarken dans ediyorum aslında.. hoş bir kuru yaprak...ağaçtan yıllar önce düşmüş...anılarda yaşayan..kurumuş bir kalp..ağlamaktan..anılara düşmüş..bir kaç gözyaşı..kanlanmış ve yorgun..bitmeyen bu hikaye...sonu ölüm.. öldür beni bitsin bu hikaye...ellerim titrek zayııf vücudum...hayata teslim olmuş kalbimi anılarım öldürmüş...gözlerim sulu...anılarım kemanla eşlikli...kör kız zifiri karanlık odada mutluydu...çıkartmayın ordan bir dha..son çıkışında zarar gördü.. karanlık umutlar bile terketti beni gözlerim kanlanmış ve şişmiş..o büyük yelkenli gemiye bindik teker teker... aşkın kapısı kırıldı...kırık kapılı aydınlık odadan çıktım..ve burnumu çeke çeke kendi karanlık odama döndüm [Bu mesaj ghost_boo tarafından 02 Ocak 2006 00:08 tarihinde değiştirilmiştir]
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 yorum yaparsanız çok sevinicem :)
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sevdim. baya baya duygu yüklü.[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 çok güzel keşke biraz daha hikaye tarzı ve uzun olsaydı okuması güzeldi[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun¿
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 çok hoş olmuş da hepsini birleştirsen daha da iyi olur gibi..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bazıları çok hos[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
Öne çıkan mesajlar