TreMorS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Falla bozi ben hem sin hem archer oynadım,biz lvl kasarken yaratıkların tokadını muhakkak yiyoz:-p siz mageler her yönden daha şanslısınız Allahtan oyunun yaratıcıları size sw vermemiş yoksa sizle hiç başa çıkılmazdı.(gizleniyom da noluyo-dd giyiniyon dmg yazmıyo)[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bu dd ler zaten asasianların şansını % 25 azalttı her bir charın farklı özellikleri var ve strateji meselesi :D[signature][hline]nick:fiyaka_pichTR server:ares clan:immortalknights lvl : 61 lvl mage np: 4,2 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ephe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 beyler ya czdeki bu towerlar stealth i göüomu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 görmez stealthi[signature][hline]Ares Mage Level 62/%75 205k+nps Polifonik_Osuruk Areste Chitin Bow +7///Enion Bow +7 alacağım pm me plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Ojeee, 02 Ocak 2006 06:44 tarihinde demiş ki: laa benim adım yok burda darıldım valla poli ve bozi gibi 2 noobun adı var koskoca ojenin yokk tüh size yaziklarr olsunn :))) not 3 haftadır sadce level kastım cz yapmaya zaman olmadı 63 level oldum buseferde oyundan sogudum :)) :D Bende ne zaman lvl kassam oyundan soguyorum :) @poli ve @bozi , kimbupislik karsi atak yapiyor valla , kimseyi cikartmamaniz lazim hb den artik :D[signature][hline]Aresde Satilik +8/15 Rouge Chitin Shell Helmet Bütün Dupe Wipelardan Cikmistir. Teklifleriniz için Burdan yada Oyunda /pm picallo_tr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar