fiyakatr Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya arkdaşlar şu aresteki mageler hayran kalmamak mümkün değil özellikle gs_bozi & polifonik_osuruk ve arkadaşları artık karus town giderken yok aha taşın arkasından cıkacak ha çimenlerdedir diyorum :D ya bizi karuslar kovaladığı zaman herkez kaçıyor town cekiyor ama biz onları kovaladığımız zaman 8 mage saklanıyorlar hepsi 1 nova atıyor ve herkez yerde ( gs_bozi ya sen walla town bomb da eli öpülcek adamsın ... sen üstündeki itemleri falan soylermisin yada kuleler sana vurmadan nasıl sağ tarafa cıkabiliryorsun .. bugun farkettim kesecektim lord_tayrus u cektin :D )[signature][hline]nick:fiyaka_pichTR server:ares clan:immortalknights lvl : 61 lvl mage np: 4,2 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 xDD[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 gs bozi bu üzerinde ring ve küpeleri +6 hp , +7 setiyle hb yapar :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 iş itemda diil char ı kullanda bence ^^[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S3XY Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sen hiç town bomb yapmamışın belli saga nasıl kaçıyon sola nasıl :)[signature][hline]žS£XSİBİSİž Server:Ares job:PaladiN ırk:ELMoRaD lvl:6x Np:42XXX Clan:LeaDeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 walla ist da ise gider srf onu izlerim bende öğrenirim :D zaten onların town bomb vidou sunu izledim bende grup topladım 3 gündür bizde sizi bombalıyoz :D[signature][hline]nick:fiyaka_pichTR server:ares clan:immortalknights lvl : 61 lvl mage np: 4,2 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: S3XY, 01 Ocak 2006 21:57 tarihinde demiş ki: sen hiç town bomb yapmamışın belli saga nasıl kaçıyon sola nasıl :) ewt ben hiç human bomb yapmadım zate o ne demek onu bile bilmiyorum :D nuke diorlar bizim oralarda ama talkative,merlin1stt,defeated,souldace tabe bizim tayfa eski biz 4 mage human townu warior indiriyorduk kime sorsan human olarak tanır beni sen daha yenisin sanırım ben oyunu 2 aydır oynamıyorum ve 210 k np vardı 2 ay önce ^^[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ben tanıyorum ve biliyorum :D oyunda görüyordum ara sıra yine görüyorum :D[signature][hline]nick:fiyaka_pichTR server:ares clan:immortalknights lvl : 61 lvl mage np: 4,2 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: fiyakatr, 01 Ocak 2006 22:11 tarihinde demiş ki: ben tanıyorum ve biliyorum :D oyunda görüyordum ara sıra yine görüyorum :D mage charım vardı 2 aydır giremiyorum [spo1=Benim charım ^^][/spo] [spo2=So Sorry][/spo][signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bozi ve benim itemlerim çogu mage'ten kötü..daha 10dk öncesi..2party towndayız :) [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo] [spo3=3][/spo] [spo4=4][/spo][signature][hline]Ares Mage Level 62/%70 200k+nps Polifonik_Osuruk Areste Chitin Bow +7///Enion Bow +7 alacağım pm me plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadMyLife Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Walla townda otururken can1m1z s1k1ld1 biri dedi bomb town neyse yapalım felan ben assassin olmama ragmen bende giriyorum hb ye :D bi kaç arkadaşımıs dı$arda kalmı$ (party dı$ında) bende topladım clanı 2 party hb'yi bastk bi kac kayp war ama olsun kalan saglar bizimdir :D walla action dolu tawsiye ederim ( Justice 4ever)[signature][hline]Clan: Justice Name: : : : : : Dead : : : : : 310k+ Np.... I've Become So Numb... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: BesT, 01 Ocak 2006 21:55 tarihinde demiş ki: iş itemda diil char ı kullanda bence ^^ alakası yok dicem olmuyacak aslında evet haklısın ama birazda da hatta birazında fazlası iş partyde hacı party sağlamsa çok iyi oluyo birlik kuvvet meselesi =)[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 item olmadanda oynanmaz char ^^[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 nova town gerçekten cz için yapılabilecek mageler için tabi en zevkli olay ama human tarafında tank bulmak oldukca zor ama utunmasalar karusların butun warriorları tank olcak :D :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ya 2. serverlarda da cz açıldıgından beri townbombum zevki yok zaten az orc vardı bi de yarıya bölündüler :-)[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 :-)[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 laa benim adım yok burda darıldım valla poli ve bozi gibi 2 noobun adı var koskoca ojenin yokk tüh size yaziklarr olsunn :))) not 3 haftadır sadce level kastım cz yapmaya zaman olmadı 63 level oldum buseferde oyundan sogudum :))[signature][hline]karakter: paper mage level:63 ırk: org:) np:168 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM satin almak isteyen ler [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ahahah ben de item mıtem yok wardı da hacklendım sımdı 80 fr war senı bıle kesemedım ogun adam cektım bak xD bıde yana gecerken kule wurmuyo orda bişi yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 xD ama walla sizi bakıpta haytan kalmamak mümkün değil ya ben yana geçiyorum kuleler vuruyor :D 3 kere öldüm orda :D[signature][hline]nick:fiyaka_pichTR server:ares clan:immortalknights lvl : 61 lvl mage np: 4,2 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: fiyakatr, 02 Ocak 2006 14:34 tarihinde demiş ki: xD ama walla sizi bakıpta haytan kalmamak mümkün değil ya ben yana geçiyorum kuleler vuruyor :D 3 kere öldüm orda :D Alla alla bana wurmuyo sana gene cok wurmus bana 2.5 wurus apıo kule fr 80 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bozi nerdesin ?[signature][hline]Ares Mage Level 62/%75 205k+nps Polifonik_Osuruk Areste Chitin Bow +7///Enion Bow +7 alacağım pm me plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Polithe1st, 02 Ocak 2006 14:53 tarihinde demiş ki: bozi nerdesin ? ewde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 oyuna gelsene![signature][hline]Ares Mage Level 62/%75 205k+nps Polifonik_Osuruk Areste Chitin Bow +7///Enion Bow +7 alacağım pm me plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mgeyle o işleri yapmakta bişey yok,nova açılınca hepsi aslan oluyo:-p at novayı kaç..oyun mu bu??canı azalan party member'ı tp yap,sıkışınca tank warrioru yanına çek seni korusun..ben 62 rouge yapacağıma mage oynasaydım bu serverda(ares) şu an lvlim 65 olmuştu..pk da kaç vur harpyde kaç vur oh ne ala:-)[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: TreMorS, 02 Ocak 2006 15:08 tarihinde demiş ki: Mgeyle o işleri yapmakta bişey yok,nova açılınca hepsi aslan oluyo:-p at novayı kaç..oyun mu bu??canı azalan party member'ı tp yap,sıkışınca tank warrioru yanına çek seni korusun..ben 62 rouge yapacağıma mage oynasaydım bu serverda(ares) şu an lvlim 65 olmuştu..pk da kaç vur harpyde kaç vur oh ne ala:-) lol sin de farklı bişi mı ? ahahha bız kacıp wuruyoz sız gızlenıp wuruyosunu aha kotu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar