theCio Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Evet ben suan bunu dusunuyorum ve cok az kaldı novıce commando olmama ama bazıları commandonun suankı durumunun ıyı olmadıgını soyledı.Commando olanlardan sıkayetler gelıyormus ne kadar dogru ne kadar yanlıs bılemem.Sızın gorusunuz Nedır?[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 BU arada baslık olmak yerıne olamak olmus kusura bakmayın :D[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Commando silahları biraz düzeltildi son patch ile ama genede piyasada (servera da bagli tabii) doğru düzgün commando silahı yok. O bakımdan ben biraz sıkıntı çekiyorum. Ama Commando olmak için unarmed da alacağına göre onuda novice Teras kasi ye çekersen işte o zaman asıl eğlence başlıyo bence... hem ranged hem melee damage in avantajını görüyosun. Tabii Teras kasi olana kadar unarmed dan çekilen eziyette cabası[hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 commando'lar hatalı.çok fazla ıskalıyorlar(otur yat kalk farketmiyor).silahları oldukça pahalı.ayrıca yavaş.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Black İce sen hangı serverdasın?[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 bounty hunter-commando?oha nasıl skill puanın yetiyor?bir de o bhler için dediklerin gerçekten yapılacak mı?nerde okudun?ayrıca uçsan ne farkedecek?fps değil ki??bide Mandolorien zırhının başlığını bothanlar giyebilecek miymiş?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 23 August 2003 10:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 anca örtü :)[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!! Ewreem Aetar ( Eclipse Marksman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 cap takabilio gordum bugun..pliot sapkasi gibi deri kasket[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar