Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: kymophobia, 11 Aralık 2005 23:54 tarihinde demiş ki: İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... hmmm... o zaman cevap vermeyeyim ben, onun yerine bundan alayım. Bilmiyordum çünkü bahsettiğin bu olayı. Ya da kar sözcüğünü atıp satış rakamlarından bahsedelim. Adamlar az konsol satmadı çünkü yine de. Ama zarar etmiş olabilirler tabi umdukları kadar oyun satmadıkları için.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Estafirullah, herhangi bir şey için ayar vermişliğim yok. Gerçek bu, Xbox 360 için de "kesinlikle kâr edemeyeceklerini" açıkladılar ve buna rağmen satacaklarını söylediler. Satış rakamı olarak da diğer başlıkta yazmıştım, PS2'nin rakamını görmesi imkansız. Çünkü konsol işinden zaten anlamıyor. Ne kadar güzel iş yapmış olsa da. MEsela satış rakamında da pislik yapıyor MS. Ne kadar sattığını hiç açıklamıyor. Çünkü ondan önce PS2 açıklıyor bilmem kaç milyon adet diye, ona yetişemedikleri için rakamlar verileri açmıyorlar. Tabi bu stratejidir.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Aron-Caldwell, 08 Aralık 2005 16:31 tarihinde demiş ki: xbox 360 yalan kalır ps3un yanında xbox,ps2 den katkat iyiydi.Biri xbox360 oldu,digeri ps3..Anladın sen[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NK-Benimaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Komikleşmeyelim. Xbox ile Ps2 arasında 2, 3 yaş vardı. Tabi ki iyi olacak. Şimdi MS'in ve X30'ın hiç şansı yok...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kymophobia'ya sonnuna kadar katılıyorum. xbox haliyle daha iyi bir alet ps2'den çünkü aralarında 2 yıl vardı. birde oyun olarak xbox'a çok güzel oyunlar yapılmadı. Benim bir sürü tanıdığım ya gran tourismo serisi için yada winning elevel'lar için gitti ps2 aldı. ama kimse gidipte halo yada fable oynamak için xbox almadı oyun bakımındanda fakir xbox.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar