Zergling Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 olum kolalı rakıyı yapınca mide kaldırmadı =)[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Votka şişesinde olursa olmaz tabi rakı-kola[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa RabbiT, 31 Aralık 2005 tarihinde Zergling için demiş ki: Adam yarı insan yarı tereyağı
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Resimlerr..... [spo1=Levazımatlar][/spo] [spo2=Başlıyoruzzz][/spo][signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği BursaRabbiT, 31 Aralık 2005 tarihinde Zergling için demiş ki: Adam yarı insan yarı tereyağı
Anathema Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 zerg olm sen mukemmeldin yaaa yalnız beyler apartman bizi dinlemiş 3 e kadar bugun sıra sıra geldi komsular tebrik etmeye (:[signature][hline]Yok
Anathema Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 guzel sofra kurduk genede be[signature][hline]Yok
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 O sofradan sonra zaten yaklaşık bi 8 şişe bira daha geldi 2 tanede küçük Efe[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa RabbiT, 31 Aralık 2005 tarihinde Zergling için demiş ki: Adam yarı insan yarı tereyağı
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ama yaptığımız geyikler çok harikaydı bi ara geberiyorum sandım gülmekten; Allah başımızdan seni eksik etmesin Zerg.![signature][hline]()_() ('o' ) <=== RabbiTs Aren't Sweet!
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 agzına sokuo sona çıkarıo O_o[signature][hline]İnkar Edenler Şüphesiz Ziyandır!! Zergling Pati Bursa buluşmasında demişki: Engel almanca melek demek Engelli koşu uahuah
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ahuehıauhaeıi hahıaej şeklinde gülmen lazım[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa RabbiT, 31 Aralık 2005 tarihinde Zergling için demiş ki: Adam yarı insan yarı tereyağı
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Senin imzayı okudukça gülüyorum Ovc. =D[signature][hline]()_() ('o' ) <=== RabbiTs Aren't Sweet!
Anathema Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ben dun aksam zerg sayesinde dustum ama nasl oldu hatırlamıyorum hayel mayel aklımda ama goren varsa dususumuzu bi solesinbe[signature][hline]Yok
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Zerg sana Amerikan Futbolundaki gibi kafa ile daldı duvara kodu...[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa RabbiT, 31 Aralık 2005 tarihinde Zergling için demiş ki: Adam yarı insan yarı tereyağı
Anathema Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 anlayamadım neyi duvara kodu ?[signature][hline]Yok
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 zergün oldugu ortamda fazla durmucan hacı sakatlanma ihtimali var ezilme fln:)[signature][hline][b]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door to release my pain My sadness in the night ...
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: Anathema, 01 Ocak 2006 20:06 tarihinde demiş ki: anlayamadım neyi duvara kodu ? işte beraber girdiniz. can kafa ile sen sırtüstü. Yerdeydiniz en son[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa RabbiT, 31 Aralık 2005 tarihinde Zergling için demiş ki: Adam yarı insan yarı tereyağı
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Birde sarhoş Zerg.'ler daha beter oluyor.[signature][hline]()_() ('o' ) <=== RabbiTs Aren't Sweet!
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Bu arada bunun muhabbeti çok geçti :D DAYT!!![signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa RabbiT, 31 Aralık 2005 tarihinde Zergling için demiş ki: Adam yarı insan yarı tereyağı [Bu mesaj Todesengel tarafından 01 Ocak 2006 20:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 adam kendine iksir yapmıs sonra patlamıs:)[signature][hline][b]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door to release my pain My sadness in the night ...
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Allah hepimizi canın gazabından korusun[signature][hline][b]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door to release my pain My sadness in the night ...
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Aminnn[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa RabbiT, 31 Aralık 2005 tarihinde Zergling için demiş ki: Adam yarı insan yarı tereyağı
Anathema Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 zerg olmassa biz nasıl wtf yicez biz nasıl gulucez hea saygılı olunlan adama karsı biraz bukadar uras veriyo adam bizi guldurmek için emeğe saygı arkadaslar :D[signature][hline]Yok
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 said: RabbiT, 01 Ocak 2006 20:07 tarihinde demiş ki: Birde sarhoş Zerg.'ler daha beter oluyor. muahhahaha =))) en son ermanla yatacaga doğru uçuyorduk =))[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling
Anathema Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 lan olm seni yatırmaya calısırken benide yanında goturdun (:[signature][hline]Yok
djibril Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 zergle uyumak buyuk serefti :D[signature][hline]HAYAT BİR GÜNDÜR O DA BUGÜNDÜR!!!
Öne çıkan mesajlar