Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bursa Yılbaşı Lan Partye ( 31 - 11 - 2005)

Zergling

Öne çıkan mesajlar

Ben gelemem beyler *düşünür* -hoş davette edilmedim ama- Evde böyük parti var babam şampanya'yı patlatıcak yıllardır sakladığımız. Kaçar mı uleyn ? Walla beyler sizlere birlikte olmak çok isterdim ama işte nabalım ? Seneye artık Paintball'da görüşürüz... By the way.. Dün gece bizi satanlardan öcümü Paintball'da alacağım.[signature][hline]It's simple; just focus and cast...

Alexian the High Mage..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexian, 31 Aralık 2005 17:32 tarihinde demiş ki:
Ben gelemem beyler *düşünür* -hoş davette edilmedim ama- Evde böyük parti var babam şampanya'yı patlatıcak yıllardır sakladığımız. Kaçar mı uleyn ? Walla beyler sizlere birlikte olmak çok isterdim ama işte nabalım ? Seneye artık Paintball'da görüşürüz... By the way.. Dün gece bizi satanlardan öcümü Paintball'da alacağım.

....[signature][hline]Platon, 26 Aralık 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
ben tavşan avlamak istiyorum beni karsı takıma verin :D
Sosyal ağlarda paylaş

Erman'a votka sonradan vurdu adam yattı zıbardı peki zerg ne yaptı hayvan gibi kustu, tuvaleti batırdı, zaten bira püskürttü fil gibi[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa
RabbiT, 31 Aralık 2005 tarihinde Zergling için demiş ki:
Adam yarı insan yarı tereyağı

[Bu mesaj Todesengel tarafından 01 Ocak 2006 19:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

resim yokmu :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

rabbit imza super bu arada.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...