Korku Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Şifremi uzun zamandır değiştirmiyorum.Bir şey fark ettim oyuna girerken şifremle hiç bir sorun yaşamıyorum ama siteye login olamıyorum :S garip bir olay başına gelen varmı bole bir şey veya nasıl çözecez bilgisi olan varsa teşşekkürler(Mail ve DT bellidir gizli soru filan yeni çıkmış :Pp )[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. İlk göz ağrım pamiri 62 kasıyom :Pp "Ne warrior ne Rog. Ne Priest Gönül İlk'i ister.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkThunDer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 siteye login olurken şifreni buyuk yazmayı denedinmi ;)[signature][hline]::Manowar:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 harf sayı karışık :D harfleri buyuk yazdık diyelim sayıları ne yapacaz :D bi deneyem bakem Edit:olmuyor :S Garip bir olayy [signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. İlk göz ağrım pamiri 62 kasıyom :Pp "Ne warrior ne Rog. Ne Priest Gönül İlk'i ister.." [Bu mesaj Korku tarafından 30 Aralık 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 aynı olay bendede var.oyuna girebiliyorum ama siteye giremiyorum şifre yanlış diyor..şifre değiştirmeyle ilgili bi genel sorun yok çünkü bi diğer accountla siteye login olabiliyorum ve değiştirebiliyorum şifremi..bu sorunun bi çözüm yolu warmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar