Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Power Up Stone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Birsey merak ediyorum Diger topiclerde arkadaslar yazmıs ama Sizlere Sorayım Gb Satıslarımı olacak evet diyorsanız Kaynak nedir ? Eger gb olursa Cok harika olur Nakit para Neyse bu konu Hakkında Kaynaklarınızı beklemekteyim
Mesaj tarihi:
eğer benim yazdığımı diyorsan
şöyle demek istedim scroll satışı yasaklandı girin alın artık scroll kullanıcaksanız demek istediler ve eğer böyle olursa ki oldu (bug yoksa) scroll satıp para kasanları unutamazlar o zamanda gb veya item satışı olur gibi bi teori getirdim.
kaldı ki scroll bug yoksa bilerek yaptılarsa bunu o zaman gb veya item koymaları gayet doğal olur ve gb fln koyarlarsa millet daha fazla KC alıcak ve buda K2 nin düşünmüş olduğu kurnazlıklardan sadece bir tanesi.[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31
-Eeee bişey olmadı
-Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,...
Mesaj tarihi:
Hmm anladım Peki birsey Daha Diyecem Simdi Elimizde okadar Scroollar var Yakın zamanda Açılacak zaten bu piyasa cok kötü Bence gb ins koyarlar :([signature][hline]Warrior ile Rogue Takas Edilir Artık Charımdan Bıktım Rogue 60+ Var ise ßenim Warrioru takas yapa biliriz Warrior 61 %50 ty
Mesaj tarihi:
x-mas lardan bütün millete item dağıttılar (ben 200 den fazla kırdımdım bi .ok çıkmadı cafedeki veletlere sordum onlarada çıkmamış ) nasıl dağıttıkları belli olmayan bir durum ve zannedersem dupe yine başladı .
eğer başladıysa milleti unique itemlere boğucaklar piyasayı düşürecekler millet gb alsın diye PUS ta gb satışı olucak dupe wipe olucak millet yine K2 ye yedirdiği parayla kalıcak .

(bu sadece benim şahsi düşüncem polemik olsun diye söylemiyorum.)[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31
-Eeee bişey olmadı
Mesaj tarihi:
MYKO'da pus'dan silver bar satışı yapılıyor. Büyük ihtimalle USKO içinde yaparlar yakında. Tabi USKO piyasası için gold bar satmaları daha mantıklı olur.[signature][hline]ewq
Mesaj tarihi:
Bencede Kesinlikle Dupe başladı[signature][hline]Warrior ile Rogue Takas Edilir Artık Charımdan Bıktım Rogue 60+ Var ise ßenim Warrioru takas yapa biliriz Warrior 61 %50 ty
Mesaj tarihi:
kime sorsan bu itemleri nasıl düşürdün diye herkez x-mas diyo ama dedim ya 250+ kırdırdım çıkan item 0 diyebilecek kadar az.
hadi bana çıkmadı cafedeki veletler chitin çıkarıcam diye sabahtan akşama kadar snowman kesiolar bankaları full chitin doldu ama hiç birinede unique item çıkmamış . ama pazara gidiosun en app sinde bile en az 3 tane unique çok ilginç gelmiomu sizede?[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31
-Eeee bişey olmadı
Mesaj tarihi:
Valla ßizim adanada yane Burda:) arkadaş 1 cafeye gitmiş 1programla Dupe yapiyorlarmıs Arkadaşa Göstertmemişler bence dupe var:( ama aresmi bilmiyorum mesela ßir arkadaşım olmpiyada dupe yapiyor aynı islev ile Aresde yapamiyor K2 bilerek bu Açıkları bırakıyor[signature][hline]Warrior ile Rogue Takas Edilir Artık Charımdan Bıktım Rogue 60+ Var ise ßenim Warrioru takas yapa biliriz Warrior 61 %50 ty
Mesaj tarihi:
said:
ofs, 02 Ocak 2006 12:26 tarihinde demiş ki:
Bencede Kesinlikle Dupe başladı

greyhawkın banı açıldı tabi dupe başladı[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum
eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
Mesaj tarihi:
dedigin şahsı tanımıyorum ama 1 kişi degil en az 1k kisi dup yapiyor:=[signature][hline]Warrior ile Rogue Takas Edilir Artık Charımdan Bıktım Rogue 60+ Var ise ßenim Warrioru takas yapa biliriz Warrior 61 %50 ty
Mesaj tarihi:
said:
Yatan_Darknes, 02 Ocak 2006 15:29 tarihinde demiş ki:
YAAA MILLET NEDEN BU NPOWER UP STORE ACILMIYUOR BILGISDI OLAN VAR MI YARDIM CI OLABILIRMISNIZ

önlüğünü giy gel...bu nasıl yazı...NECE bu ?[signature][hline]Knight OFFline artık :D
sieeeeeee
Mesaj tarihi:
konu aynı değil ama sonuçta başlığa uyuyo :D

KO dan çık internet explorer a gir
Sırasıyla
Araçlar > İnternet Seçenekleri > Tanımlama Bilgisi Sil ve sonrasında Dosya Sil (tüm çevrimdışı içeriği sil i seç) sonra Uygula ve Tamam. Sonra KO yu tekrar aç eğer yine sayfa açılmıosa bilemicem :D[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31
-Eeee bişey olmadı
  • Yeni Oluştur...