Skater_boy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 arklar 6. anahtarı bulamıyorum biliyorum savaşlardan sonra bi yerdeymiş ama öle olmuyo çünkü savaş saatlerinde işim oluyo dershane falan filan Blackwinds yada başka biri yardım etsin lütfen[signature][hline]Name:PowerBuff Job:Priest(Healer) Lvl:5x Clan:Celestialwards Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 arama plsss[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 K2 bu gibi bug larla uğraşıcak kadar vakti yok onlar şuan parayı nerden kazanmalıyız sorusunun en ince detayları hakkında yoğunlaşmış durumda. 6. anahtar olayına gelince gündüz saat 2 de savaş var o saat belki uygundur yok değil dersen akşam üstü saat 7 de var o saattede olmaz diyosan gece saat 2 de. hiç bi saat olamıosa anahtar görevini unut derim. yada senin oyunda olacağın zaman server a restart atılmasını um.[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben bu anahtarları savasların olmadığı gunlerde buldum. savasla alakası yok.sadece sabırla arıyacaksın.hepsını 2gunde buldum.bu arada areste oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Joey, 02 Ocak 2006 14:19 tarihinde demiş ki: K2 bu gibi bug larla uğraşıcak kadar vakti yok onlar şuan parayı nerden kazanmalıyız sorusunun en ince detayları hakkında yoğunlaşmış durumda. +454358340589043[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 savaşla alakası var! senin yaptığın zaman balına denk gelmiştir biri yapmamıştır onu almışındır.[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 şansıma da olabılır fakat butun anahtarları savasla alakasız gunlerde buldum.ya cok sanslıyım yada savasla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar