manyag Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 merhaba böyle bi topic varmı bilmiyorum ama charımda bug var karakteri seçtiğim yer humanlarınkiyle aynı ama orcum bide yeni bi char açtım aynı ıd ye human oldu oda areste aynı ıd ile hem orc hemde human chara sahibim.ayrıca palandin olarak görünüyor master skillerim açık olmasına rağmen görünmüyor.gmlere bunu ilettim ama bir cevap alamadım.sizce ne yapmalıyım?? ares/61lwl/Ofli_hoca :([signature][hline]Bİr KAdıN Çİz DEdiLeR aMA ELiMe KaLEm VErmEDiLEr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 :S hönk[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 nası yani :S orc olmana rağmen humanların orda doğman arasıra oluyoda diğerleri :S:S:S:S[signature][hline]Knight OFFline artık :D sieeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bana da bi kaç kez oldu. belli bir süre sonra düzeliyor login olduktan sonra. hatta 1-2 arkadasım kendi id leri ile login olduklarında başkalarının charlarında doğmuşlar. bi daha login olduklarında Nychris gelsin die dua etmişlerdi hatta xD[signature][hline]Yerin kulağı wardır derler, benimde kulağım war ben şimdi yermiyim? Yememmmm. Yaşın çift haneli olunca gel konuşalım :P i loav yu muckiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: manyag, 02 Ocak 2006 14:34 tarihinde demiş ki: merhaba böyle bi topic varmı bilmiyorum ama charımda bug var karakteri seçtiğim yer humanlarınkiyle aynı ama orcum bide yeni bi char açtım aynı ıd ye human oldu oda areste aynı ıd ile hem orc hemde human chara sahibim.ayrıca palandin olarak görünüyor master skillerim açık olmasına rağmen görünmüyor.gmlere bunu ilettim ama bir cevap alamadım.sizce ne yapmalıyım?? ares/61lwl/Ofli_hoca :( AHAHAHAHA bugun forumlari okuyan bu oyunu birakir :D :D :D Iste buda sacmasapan baska bir bug :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BuLLDozeR_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: manyag, 02 Ocak 2006 14:34 tarihinde demiş ki: merhaba böyle bi topic varmı bilmiyorum ama charımda bug var karakteri seçtiğim yer humanlarınkiyle aynı ama orcum bide yeni bi char açtım aynı ıd ye human oldu oda areste aynı ıd ile hem orc hemde human chara sahibim.ayrıca palandin olarak görünüyor master skillerim açık olmasına rağmen görünmüyor.gmlere bunu ilettim ama bir cevap alamadım.sizce ne yapmalıyım?? ares/61lwl/Ofli_hoca :( Bi Oku üfle düzelir tahminen ama ? ares/61lwl/Ofli_hoca[signature][hline]Nick:_BuLLDozeR_ Lvl : 62 Nation:ORC Job:Berserker Hero Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben ilk defa böyle birşey duydum harbiden bug var[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye ne namaz kılmaya ne dua etmeye eskiden bir kilim aşırmıştım camiden o eskidi, gittim yenisini yürütmeye ömer hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manyag Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ya charımda bug var karekter seçtiğimiz yer var ya orası human olarak görünüyor bide paladin yasıor 3-4 aydırda böle düzelmedi yanii[signature][hline]Bİr KAdıN Çİz DEdiLeR aMA ELiMe KaLEm VErmEDiLEr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 peki oyuna girdiğinde human base demisin?[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye ne namaz kılmaya ne dua etmeye eskiden bir kilim aşırmıştım camiden o eskidi, gittim yenisini yürütmeye ömer hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: manyag, 02 Ocak 2006 15:07 tarihinde demiş ki: ya charımda bug var karekter seçtiğimiz yer var ya orası human olarak görünüyor bide paladin yasıor 3-4 aydırda böle düzelmedi yanii mühim olan insanlık:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manyag Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hayır orc basedeyim.ama job olarak paladin yasıo master olduğum halde master görünmüo :(:([signature][hline]Bİr KAdıN Çİz DEdiLeR aMA ELiMe KaLEm VErmEDiLEr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 aslında tek sorunun skillerini kullanamaman sanırım bunu gmlere bir şekilde ulaştırman gerekiyor[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye ne namaz kılmaya ne dua etmeye eskiden bir kilim aşırmıştım camiden o eskidi, gittim yenisini yürütmeye ömer hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manyag Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 gmlere yazdım ama takan yoq!yani paramızla rezil oluyoruz çok sıkmaya başladı bu olaylar[signature][hline]Bİr KAdıN Çİz DEdiLeR aMA ELiMe KaLEm VErmEDiLEr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 harbi ya benimde kafama takıldı bu nasıl olur diye[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye ne namaz kılmaya ne dua etmeye eskiden bir kilim aşırmıştım camiden o eskidi, gittim yenisini yürütmeye ömer hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manyag Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ya ss nasıl ekleniyor söylerseniz size resmi yollarım[signature][hline]Bİr KAdıN Çİz DEdiLeR aMA ELiMe KaLEm VErmEDiLEr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar