Lyricks Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Sp farmer için olan başlıkları okudum ve lvl 27 blade'imi bırakıp sp farmer olmaya karar verdim fakat yazılanları yanlış anlamısım max sp için 9lvl fark Weapon lvl ile olmalı gerek diye anlayıp Force'de cold u lvl 9 yaptım :( Su anda Max. Sp almam için lvl 18 olmam gerekli 1. Sorum Bu charı bırakıp yeniden Bir charmı kasayım ? Yoksa lvl 18 yapıp lvl 28e kadar falan sp mi kasayım Diyer dikkatimi ceken bişey Bandit kalesine gidin en iyi şekilde orda kasılır deniyor lvl 14 bi char zor bandit kesiyor yani ortalama 2 -3 pot harcayarak ve su anda bana gelen sp 178 gibi bişi fakat yoldan gecerken Yeaho ailesinden herhangibirini kestiğimde 95sp verdiğini farkettim ve ortalama 1 yada 2 okla kesiliyor ve pot falan harcanmıyo daha doğrusu 5 tanede 1 pot :) bu durumda 95*2=190sp masrafsız ve banditten daha seri bunun hakkında yorumlar bekliyorum
special77 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 sana tavsiyem şu. ben de baştan açtım hiç vermedim hiçbirşey açmadım.level 8 e kadar ok ile kastım özellikle +2 falan yay bulmaya çalış örneğin level 5 (+2) level 8 olunca da +2 falan işte sonra level 10 olunca +2 blade ve blocking ratio 17 kalkan al (benim yaptıklarım) ve tabi ki FULL-STR ol kıyafetlerin levelinden 3 düşük olmasın(yani mesela level 10 iken level 7 kıyafet giyme) rahat kasarsın. Yüksek levelde kasmak iyi değil
Lyricks Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 kaç sp kastın suana kadar ? ben lvl 14 ama tık yok 800 olcam anca
special77 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Lyricks, 29 Aralık 2005 21:37 tarihinde demiş ki: kaç sp kastın suana kadar ? ben lvl 14 ama tık yok 800 olcam anca level 11 im %14 olmadım 920 yi geçti yeter mi ?
sukirpisi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sp farmer dedigin enaz 10 k sp biriktirmeli , bandit kalesi deniliyor çünki banditler çok hızlı spawn oluyor yani boş 1sn bile kalmıyor , agaç kesince 92 sp geliyor demişsin 132 sp alıyordum ama levelimi hatırlamıyorum bandittende 182 sp geliyordu 2.5 k sp biriktirip bıktım eski karakterime dönüş yaptım . tavsiyem sp farmer olucam ben diyorsanız enaz bir hafta sp kasıp enaz 50 k sp yapın yoksa bi anlamı kalmıyor sp farmerın . yada sp farmer yerine level atladıgınızda cold fire lighting , wepon skillerini eşit götürün oyunun sp alımı ve level alımı çok orantılı hazırlanmış .
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ve fakat topici de yanlış açmışsın zaten, küçük harflerle açıp bağırmadan konuşsaydın daha çok hitap ederdi göze de kulağa da.
imame Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bende şimdi kasmaya başladım farmer olarak hade bakalım hayırlısı 1 aya kalmas 25 olurum
Lyricks Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Nefr, 30 Aralık 2005 11:44 tarihinde demiş ki: ve fakat topici de yanlış açmışsın zaten, küçük harflerle açıp bağırmadan konuşsaydın daha çok hitap ederdi göze de kulağa da. SP Farmer bu bağırarakmı oluyor ? ve fakat yasın kaç ? orta sondaki kardesim daha iyi cümle kurar Burda sorumlusun diye boş boş lak lak yapamazsın insanlara herkez insan gibi cvp verirken cıvıtman hiç hoş olmadı Göze hitab etmeyen bir yerini göremedim yazımın Kulağa zaten edemez [Bu mesaj Lyricks tarafından 31 Aralık 2005 16:03 tarihinde değiştirilmiştir]
special77 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: sukirpisi, 30 Aralık 2005 10:38 tarihinde demiş ki: sp farmer dedigin enaz 10 k sp biriktirmeli , bandit kalesi deniliyor çünki banditler çok hızlı spawn oluyor yani boş 1sn bile kalmıyor , agaç kesince 92 sp geliyor demişsin 132 sp alıyordum ama levelimi hatırlamıyorum bandittende 182 sp geliyordu 2.5 k sp biriktirip bıktım eski karakterime dönüş yaptım . tavsiyem sp farmer olucam ben diyorsanız enaz bir hafta sp kasıp enaz 50 k sp yapın yoksa bi anlamı kalmıyor sp farmerın . yada sp farmer yerine level atladıgınızda cold fire lighting , wepon skillerini eşit götürün oyunun sp alımı ve level alımı çok orantılı hazırlanmış . 50k mı !! yaw kardeşim canım ciğerim ne diyorsun sen 1263 yaptım level 14üm canım çıktı level 16 olunca bırakacağım 50k biriktirmek isteyen arkadaşlara şunu söylim oyunu şimdiden bırakın Ne Mutlu Türk'üm Diyene
Victorial Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Lyricks, şu anda kaç lvlsiniz bilmiyorum ama sp farm yapıcam diyor, oyuna baştan başlamayı hazmederim diyorsanız bence geri dönün. 18lvl den sonra farma başlamanın çok bir getirisi olmayacaktır. asıl ekmeğin kaymağı bandit kampında yeniyor çünkü. yada boşverip benim gibi yarı sp-yarı görev yapabilir veya veya uzuun bir süre 5-6-7 lvl gap ile gidebilirsiniz. vallahi bence bu 50k sp'yi çılgın insan korelilerden başkası yapamaz. ortalama bir oyuncu için 30lvle gelindiğinde 10k sp yeter diye tahmin ediyorum. küçük sıkıntılar doğarsa de-lvl yapılabilir. de-lvl yapmak da zor bişey değil. ama gerçekten sp kasıcam diyorsanız 30-50k arası biriktirmek gerekiyor sanırım. ama biriktirene kadar 30defa bırakırsınız bence oyunu :) bu da ayrı mesele :/[signature][hline]Guild : MiddleEast Class : 21lvl Ice-Archer ( the post-modern SP farmer.. lvl gap-9! : ) Server : Aege
Tssunami Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 walaha su anda sp kasıyorum ama ivi 11 oldum 500 küsür sp var bi yeloha dan 207 sp alıyorum buda gayet iyi geliyor su anda bana ama ivi 14 olarak bi skil acmam gerek düşüncem olarak. ozaman banditlere gidebilir daha cabuk kesebilirim. hem potion az harcar hemde zamandan kazanırım ama 14 e kadar nasıl dayanırım bilmem :D
Gift15h Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Beyler bakın sp kasayım derken oyundan bıkıyorsunuz. benim gibi yapın bence.lvl 35 m mastery skilim ise 30 da bıraktım. şuan çok iyi sp geliyor bana ayriyetten de çok iyi itemlerde çıkartıyorum. hem para bende hem sp diyorum yani :D ama ben bile bıktım sp kasmaktan. Abanacam bugün mastery skiline.ex gelsin de lvl atlayam babalar gibi.[signature][hline]Nick: Lady_Gift LwL: 33 Class:Spear-Light Server:Troy Clan:iSTANBUL
Öne çıkan mesajlar