nogay Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yaw anlamadığım birşey var her uniq takısı olana dupeci, her sağlam adama edit denmeye başlandı...!!! GM de dupeci ozaman, eslanta czye vs yerlere hep dupe yaratıklar atıyo galiba :D[signature][hline]Knight OFFline artık :D sieeeeeee [Bu mesaj nogay tarafından 02 Ocak 2006 10:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Dex4 Yuzuum Silindi Sen NE Dion be :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED UNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 benim de int +3 küpem :([signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 58 (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Kılan : o da ne :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D4rKSTyLe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Beyler yeni topic açmıim dedim cyper uniq itemleriçin tekrar dupe wipe oldumu ? Bende bi kekuri ring felan varda .. Bizim clan liderinin bi kaç şeyi silinmiş .. Uniq itemler için dupe wipe oldumu ?[signature][hline]Lycaon 60LVL/25Knp - Cyper/Orc - Rogue/Ass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 +3 +4 uniq olupta sağlam olma ihtimali %0,000000 DIR o kadar +0 ı hiçkimse toplayamaz... sorun o değil.... +0 roc rol felan olan adamın adını bile dupeciye çıkarıyolar.!!! kendini sağlam sanan biri karşısındaki rakibini yıkamayınca adama hemen EDIT diyor.... bu tür yaklaşımda bulunanlar ezikliğini ortaya koymaktan başka bişey yapmıyor.... loooool yane yuh :D siee kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş :D[signature][hline]Knight OFFline artık :D sieeeeeee [Bu mesaj nogay tarafından 02 Ocak 2006 12:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 BlackFukkaMetal'de edit değildi dimi? Arkadaşım gözümün önünde edit char yaptırdı kendine level 62 assasin.Ama oynamayı bilmediği için Silkroad oynuyor şu an.Item de satıyorlardı +8 chitin shell set +3 Unique takılar +8 shard Adamı server'de hiç görmüyorsun CZ'ye savaşa adım atmamış adam.Bir geliyor +8 itemleri var Damage almıyor. Ben daggersexy'i hiç görmedim CZ'de bir baktım +8 itemlerle talan ediyor ortalığı. daggersexy banlanmıştı.Demek ki parası varmış tekrar açtırdı. Cypher'de oynayıp da apos hala apos dönenin ve civciv patlatmaya çalışanın vay haline. KO=Guy Game KE= Gay Game[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 anlaşılma sorunumu var ??? sorun cypher da edir char olup olmaması değil!! ve daggersexy nin banlandığı anın bende ss i bile var... daggersexy nin edit olduğu kanıtlı, birine suç atacaksanız kanıt olması lazım adamı 15 kişi kovalıyo yatıramayınca adam edit oluyo ???? yok adamın canı 4*** küsür kesin +3 +5 uniq var bunda bu adam illegal bu adam edit??? aklınıza gelmeyen bişeyi hatırlatiyim reskill yapıpta HP ye puan verirseniz 20 kişiden kaçabilecek HP olur..belki böyle yapmıştır çünkü maksatı orda belli peşine birilerini takıp makara yapmak e bunuda yapmış... kendime uniq item almaya korkuyom yaf, çünkü bi iki ay sonra benimde adım edite çıkacak diye korkuyom :D[signature][hline]Knight OFFline artık :D sieeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Sayk0'ya edit denilmedi ki :D Sayk0 bu serverin ilk açıldığı zamandan beri var.Yani bizim dememiz o ki itemlerle ilgili bir şüphemiz var.Sen stuner'in açtığı konuyu baştan aşağı bir tara bakalım.[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: 256, 02 Ocak 2006 13:14 tarihinde demiş ki: Sayk0'ya edit denilmedi ki :D Sayk0 bu serverin ilk açıldığı zamandan beri var.Yani bizim dememiz o ki itemlerle ilgili bir şüphemiz var.Sen stuner'in açtığı konuyu baştan aşağı bir tara bakalım. insaf be adamın avukatı olmaya niyetim yok da...daha ne desinler :D [Bu mesaj nogay tarafından 02 Ocak 2006 13:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Sayk0'ya edit diyene ben de edit derim :). Ben kendimi bildim bileli o adam var çünkü cypher'de. Ha şunu da unutma illegal demek edit demek değil.İtemleri de onu illegal yapar eğer illegal itemleri varsa.[signature][hline]KE'yi kesinlikle bıraktım. Char felan istemeyin.Silebilirsem sileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 dupe item yapmak ayrı takmak ayrı ! +7 kalkan takıyo diye adamın adını dupeciye çıkaranlar var. yaf pazarda 3 4 tane +7 var!!! adamlar satıyo!!!! sende al.. pazarda satana laf söylemez, gelir burda, onu kullanana illegal der ???? sözüm o ki....sallaaaaaa sieeeeeee :D[signature][hline]Knight OFFline artık :D sieeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Alice, 02 Ocak 2006 13:30 tarihinde demiş ki: +1 dex küpeyi bile silmişler :) upgrade yaparken kullandığınız kağıt bile dupe olsa item gider :D ben hep charon dan alırım kağıtları 1 2m için riske girmeye değmez...bu yüzden çoğu kişinin dropları silinmiştir... [Bu mesaj nogay tarafından 02 Ocak 2006 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Alice, 02 Ocak 2006 13:30 tarihinde demiş ki: +1 dex küpeyi bile silmişler :) dupedir dupe:D:D:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Ji_Ber, 02 Ocak 2006 13:49 tarihinde demiş ki: said: Alice, 02 Ocak 2006 13:30 tarihinde demiş ki: +1 dex küpeyi bile silmişler :) dupedir dupe:D:D:horace: +2 :D kesin[signature][hline]Knight OFFline artık :D sieeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yaa ben kaç kez dedm 3 coins için yapmayın şu işi kalıbından utan:D[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar