Chorap Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Lvl 60 geldim, epic mount için para biriktiriyorum... Acaba sizce bi NE Rogue a hangi epic saber yakışır? SC ile mountların üzerinde resim fln koyarsanız çok hoş olur :P[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bende swift frostsaber vardi , simdi druid kasiyorum nasip olursa onada stormsaber alacam . secim senin genede frostsaber guzel duruyo bembeyaz[signature][hline]Kick asss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 evet katiliyorum bende beyaz aldim :))[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 frostsaberla mistsaber iyi. bende frostsaber var ama humanlarda kamerayi yaklastiramiyosun mountun uzerinde iyi durmuyor :( beyaz at alicam bide simdi[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 LOLL nane para bol galiba :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dratogy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Rogue a siyah iyi gider bence beyaz yerine şahsen siyah mountlu bir rogue gördüğüm zaman baya özeniyordum :)[signature][hline]Daggerimi ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar