Aisto Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ya o clanın kurucusu kadar saygısız kendini beğenmiş ve bir o kaadar ukala labali ve dahası olan birini tanımadım nerden bu adam bu oyunu öğrenmişde oynuyor demekten kendimi alamıyorum yazıklar olsun.. Daha çok şey yazcam ama bu sefer bu konu başlığı kilitlenecek nese.... AMA aynen .....böle düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bence bu konu başlığıda kilitlenir :D[signature][hline]BugsBunny_ Yine başladık Ko'ya Elbet bende birgün 60 lwl olacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MmYySsTtEeRrIiOo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kardeş o charLa bi kaç kişi oynuyo sana hangisi rastLadı acaba? onuda düşün biraz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aisto Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ya bu Taurus iti yokmu o.ç önde gideni ne diim aptal herifin teki hangisi mi rastladı kardeş boşversene biri hariç hepsi aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben korkmaya basladim.. az sonra.. Cypherdeki UNNAMED clanı hakkında die bi baslik acmaz insallah :D :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED UNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Aisto yürü be koçum kim tutar seni :D bu ateist olur az daha buralara takılırsa... haşaa peygamberlere edit medit der forumca çarpılırız :D[signature][hline]Knight OFFline artık :D sieeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLooD_MaGiC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 TauruS bir Şerefsizdir:D[signature][hline]ArtiK Bir ChARim Yk HacKLeNdiM . ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monur Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 arkadaşlara bende katılıyorum yani taurus'ların biri hariç dierleri iğnsan evladı deil. dier hepsi kendini beğenmiş kişiler. daha doğrusu kişiliksizler. ne diyim lvl 70 olmuşlar ama adam olamamışlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RScosworth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 taurus insan mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monur Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 orası tam bir muamma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar