Carsamba55 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Pisasa Birden aşşa indi millette para bitti kimse pazardan birşey almiyo demin chitinleri 500 k gördüm inanın para yoktu alacaktım millette para bitmiş Gm gold bar dağitsa keşke :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Aynı Günümüz Türkiyesi Gibi.. Yönetim Diyorki Faizleri Aşşağı Cektik.. Fiyatlar düstü.. Boylece AlımGücü Yükseldi.. Esnaf Diyorki.. Satamiyorum.. Mecbur Fiyat İndirmem Lazım.. Halk Diyorki.. Sen İstedigin Kadar İndir.. Bende Onu Kaldiracak Para Yok..[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED UNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: KILIC, 02 Ocak 2006 10:24 tarihinde demiş ki: Aynı Günümüz Türkiyesi Gibi.. Yönetim Diyorki Faizleri Aşşağı Cektik.. Fiyatlar düstü.. Boylece AlımGücü Yükseldi.. Esnaf Diyorki.. Satamiyorum.. Mecbur Fiyat İndirmem Lazım.. Halk Diyorki.. Sen İstedigin Kadar İndir.. Bende Onu Kaldiracak Para Yok.. Valla kardeşim süper değindin konuya.[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. İlk göz ağrım pamiri 62 kasıyom :Pp "Ne warrior ne Rog. Ne Priest Gönül İlk'i ister.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Dupe azaldı, bitmedi ama azaldı. :) Olimpia BUS alabilmek bile mesele, ne kadar çok malın olursa olsun, nakte çeviremiyorsun. Oyun böyle 1000 kat daha zevkli bence. Riot kesip BUS yada BES düşerse, Beramus' da IN düşmüş kadar seviniyorum :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 cok dogru gunumuz turkiyesine cevirdiler isi :([signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: Canım nere isterse... Server:Ares Irk:Tabiki humans Show me the money :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 oooh bi hafta evvel platinium ringleri cloud'a tanesini 150 den kakaladım.. :D:D[signature][hline]Nick: Cure_Shot Job: Paladin Level: 61 Clan: RetroSpect Np: 25k (Şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar