soulsinter Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Sabahk pk yapim diye niyetlendim girdim maradona scrol alacam o ne? hiç kimsede yok! Arkadaştan alim dedim, trade edilmiyor hemde 10 gun önce aldığı scrollar. Anlayan eden varmı? Yoksa buda K E nin gir power up tan al yoksa pk yapma taktiğimi? Premium olmayanların serverlara giremediği gibi felan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Oha yok artık saçmalarlar bence[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ewt bende bir iki hafta girmedim bugün farkettim ki pazarda scroll yok:D bende merak ettim neoldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: soulsinter, 02 Ocak 2006 10:05 tarihinde demiş ki: Yoksa buda K E nin gir power up tan al yoksa pk yapma taktiğimi? Hayır.. Serverda Prest / Buffer Kalmadı.. Onların Degerini Bil Taktiği :D :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED UNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 çoğu kişi o scrolları satmak için alıo satıp oyun parasına çevireyim diye ama Power Up Store a item ve/veya gb koyabilirler yakında. o zaman K2 ye para vermiycem diyenler biraz daha zorlanıcak. Eninde sonunda paranızı alıcam demeyegetiriyolar ama vermiom paralı yapta bırakayım :)[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 p2p olsun bağre parayla item alalım ya :([signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 http://forum.paticik.com/view.php?id=168482[signature][hline]Ares Mage Level 62/%70 200k+nps Polifonik_Osuruk Areste Chitin Bow +7///Enion Bow +7 alacağım pm me plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D4rKSTyLe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Evet bende dün bizim clan liderine traden vericekdim baktım koyulmuo alala dedim 1dk merchant açiim dedim oda olmuodu.. Neyse ki scroll depolamıştım.. :D[signature][hline]Lycaon 60LVL/25Knp - Cyper/Orc - Rogue/Ass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Cidden bune ya kredi kartımın limiti yok zaten :S off pkda yapamıcaz adam akıllı[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxx deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 gitmez ya böyle takında millet isyan bayrağını çeker !![signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 PUS ta gb satışı yaparlarsa ki tahminimce çok yakın bi zamanda başlıcak o zaman bi daha da açmazlar scroll satışını :)[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben fazla kullanmazdım scroll ama sürekli kullananınlar için kötü oldu isyan çıkarmak lazım :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: endless_night, 02 Ocak 2006 10:53 tarihinde demiş ki: ben fazla kullanmazdım scroll ama sürekli kullananınlar için kötü oldu isyan çıkarmak lazım :D Sorma Neguzelde Gidiorduk :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED UNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar