aslik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 valla bu adama hayran kaldım :D lvl kastığını görmedim yada az gördüm onu bilmiyorum ama adam oyunu resmen çözmüş... üstündeki itemlerden bahsetmem bilmiyorum ama adamın sattığı itemler : SS +7 , raptor +6 , amy of health ve daha neler... bu oyuncu buraya takılıyorsa bana da öğretsin şu oyunu çünkü 5 aydır oynuyorum ve öğrenemedim onun gibi :([signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 58 (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Kılan : o da ne :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 0o[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Çalış seninde olsun yane çalış derken real para :D manasında[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kenjuro hediyemi veeer :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ne hediyesi ayıptır sorması :D BEN DE İSTERİM KENJUUUU[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 58 (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Kılan : o da ne :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 gel 02 @ raon camp verem sana hediye[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Onlarin hepsi $ Ile alinmis itemler (olabilir).. Bilmiyorum ama buyuk ihtimalle oyle adamida suclamayalim bos yere...[signature][hline]lvl 60 ( 61 olcam az kaldi ) Olympia Arch Mage Xtreme_Chill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Kenjuro, 02 Ocak 2006 09:47 tarihinde demiş ki: gel 02 @ raon camp verem sana hediye bak ii bişi olsun :D boş boşuna login yapmıyım şimdi :D[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 58 (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Kılan : o da ne :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yok len aslık sana deel öbürüne dedim ben =D[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 O adam eskiden aresde oynuyordu ve aresdeki tüm itemlarını olimpia itemlarına takas etti.[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 büyük ihtimalle kosp ile lvl kastı veya name change yaptı 60 olunca[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Beylerrr hadi o1 arena yapalim mi eglence olur :D[signature][hline]lvl 60 ( 61 olcam az kaldi ) Olympia Arch Mage Xtreme_Chill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yettim kenjuro :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 iyi de adam SS +7 ve elindekini nasıl yapsın ? millet BUS'suzluk (!) yaşıyor bu aralar ... iron bow çıkarana kadar öldük geberdik... +3 yaptık +4'e basmayı korkuyoz adam +7 ye basıyor bi de birkaç item :( diyom ya bu upgrade işini çok iyi bilenler var ÖR: venom_rogue areste ... (adam +1 mirage çıkardı bosstan +8'e bastı, shardlarını da kendisi yaptı)[signature][hline]Server : Olympia Nick : _KB_ LVL : 58 (şimdilik) NP : 7 k (bu da şimdilik) Kılan : o da ne :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 trina[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Yetenek meselesi :D mesela DeusManus clanı aresde tüm itemlarını kendi yapar...[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 koy trina ile bus u bas arkadaşım olimpia da +7 raptor yaptı +5 e kadar bus +7 e kadarda trina + bus[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ne Gerek Trina Mrina Bizi Boar Olympikte +7 ironx iim vardi.. ve baya degerli bi itemdi birakmadan once.. nasilmi yaptim... solememmm :D :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED UNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: KILIC, 02 Ocak 2006 10:30 tarihinde demiş ki: Ne Gerek Trina Mrina Bizi Boar Olympikte +7 ironx iim vardi.. ve baya degerli bi itemdi birakmadan once.. nasilmi yaptim... solememmm :D :D Helal AGA.[signature][hline]lvl 60 ( 61 olcam az kaldi ) Olympia Arch Mage Xtreme_Chill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bana Aga Dedin.. Sana Birden Kanım ISındı.. Gel Seni Asist Yapcammm Ondan Sonrada ŞEy.. Şey işte.. :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED UNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ? Okay...1..2..3.4..5 ..Sakinim ..[signature][hline]lvl 60 ( 61 olcam az kaldi ) Olympia Arch Mage Xtreme_Chill [Bu mesaj Xtreme_Chill tarafından 02 Ocak 2006 10:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar