Lethious Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 selamlar tenise tekrar başlamayı düşünüyorum. eski raketim küçüldü. birde size danışayım dedim. Ne marka raket tavsiye edersiniz? teşekkürler ps: head almayı düşünüyorum[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 h3ad al iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Tenis raketinde markadan çok rahatlık önemlidir. Oyun stiline göre bir raket seçmen gerek. Wilson benim tercih ettiğim markadır genelde rakette. Yıllardan beri Wilson kullandığım için bana daha rahat ve kontrollü gelir Wilsonlar. Head Size ve ne tarz bir oyun oynamak istediğine karar verip seçimini yapmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Orta seviye bir oyuncuysan "L1" Head yada Wilson olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 wilson raketlerini heryerde bulursun hemde rahat kullanışlı olur.ama biraz daha profosyonel birşey isterim dersen rossignol tabiki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 prince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 birkaç forumda yazı yazdım bu konuda sonunda head almaya karar verdim, teşekürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar