Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ne mutlu sana :D Bizde shard +8 le ib +8 i takas edek diyoz ama yok işte :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 herkeze item düştü diyosunuz 250 den fazla x-mas tan çıkan 2 priest 3 warrior chitin 257 lotto dan çıkan sadece 3 priest chitin benim anlamadığım nokta 1 tane amulet int bile çıksa tamam dicem bana bu çıktı millete daha iyisi çıkmıştır ama şuan pazarda olan bi bakınsın bu nedir ya her yer unique item dolu rom lar merchant larda gezio. bide üstüne üstlük son 3 gündür 8 tane Hyde kestim bişi çıkmadı. bi şanssızlıktır gidiyorum. ama bu kadar item çıkma olasılığıda yoktur diye düşünüyorum. (sana çıkmadı diye millete çıkmıcak diye bişey söz konusu değil şuan pazarda en app(noob) ta bile en az 3 tane unique item var anlamadım gitti :) )[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ben hala master olamadm :D oda benim özürlülüğüm olsa gerek :D[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Necro, 02 Ocak 2006 09:51 tarihinde demiş ki: Ben hala master olamadm :D oda benim özürlülüğüm olsa gerek :D Sorma :D :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx UNNAMED UNNAMED....REBURN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar